Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

Πανόπουλος: «Ούτε στην Ζιμπάμπουε αυτά που γίνονται στην Ελλάδα!»

Ο ιδιοκτήτης της Skoda Ξάνθη εξαπέλυσε νέα επίθεση, με αφορμή την έναρξη του πρωταθλήματος

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΝΕΟ ΕΙΠΕ



Για την απόφαση της Σούπερ Λίγκας να ξεκινήσει κανονικά το πρωτάθλημα με πέντε ματς, μίλησε ο Χρήστος Πανόπουλος στο Sportaction. Ο μεγαλομέτοχος της Ξάνθης τόνισε πως έχει αποστείλει φαξ στον Πατρίκ Κομνηνό και τον Βαγγέλη Μαρινάκη για να ενημερωθεί πως βγήκε αυτή η απόφαση και ποιες ομάδες συναίνεσαν σε αυτό.

Επίσης ο Πανόπουλος ζητάει να μάθει και την στάση της Nova σχετικά με την ρήτρα και αν ήταν ανένδοτη προς αυτή την κατεύθυνση. Όπως χαρακτηριστικά είπε ο «ισχυρός» άντρας της Ξάνθης: «αυτά δεν γίνονται ούτε στην Ζιμπάμπουε και την Ουγκάντα», ενώ αναφορικά με το μέλλον του πρωταθλήματος είπε: «πολύ πιθανό να δούμε πλέον στο πρωτάθλημα την Μπαρτσελόνα, την Ρεάλ Μαδρίτης και την Ντιναμό Μόσχας ώστε να συμπληρωθούν οι ομάδες».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χρήστου Πανόπουλου σην Πύλη των Σπορ:

Για την απόφαση της έναρξης του πρωταθλήματος: «Έχουμε στείλει φαξ να μάθουμε ποιες ομάδες ψήφισαν υπέρ και ποιες κατά. Επίσης θέλουμε να μάθουμε πως πάρθηκε αυτή η απόφαση και ποια είναι η θέση της Nova αναφορικά με την ρήτρα και αν είναι ανένδοτη ως προς την καταβολή της άμεσα ή θα μας έδινε κάποια παράταση. Ως μέλη του συνεταιρισμού, οφείλουν να μας απαντήσουν».

Για το πώς πάρθηκε αυτή η απόφαση: «Δεν ξέρουμε και εμείς, γι’ αυτό στείλαμε το φαξ. Μας πήραν ένα τηλέφωνο δύο μέρες πριν, όταν ακόμα δεν είχε προκύψει το θέμα του Αστέρα Τρίπολης και τους είχαμε πει την στάση μας».

Για το ποια είναι η δικιά του άποψη: «Εμείς δεν θέλαμε να ξεκινήσει το πρωταθλημα. Δεν γίνεται να λείπουν τρεις ομάδες από τις 16 και να ξεκινάει. Αυτά δεν γίνονται ούτε στην Ζιμπάμπουε και την Ουγκάντα»

Για το τι αναμένεται να γίνει από εδώ και πέρα: «Όλοι θα κριθούν στο μέλλον. Δεν ξέρω τι θα γίνει. Μπορεί να δούμε να παίζουν στο πρωτάθλημα η Μπαρτσελόνα, η Ρεάλ και η Ντιναμό για να συμπληρωθούν οι ομάδες. Πλέον τα έχουμε δει όλα! Πρέπει όλοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να μάθουμε ποιες ομάδες ήταν υπέρ αυτής της απόφασης και ποιες κατά.»


Πηγή:  http://www.sportaction.gr/