Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

Ερχεται μεθαύριο στην Θράκη ο αν. πρωθυπουργός της Τουρκίας!

Ο Αλί Μπαμπατζάν ξαναέρχεται στην περιοχή μας και για εννέα ημέρες θα περιοδεύει στην Θράκη και ολόκληρη την υπόλοιπη Ελλάδα!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΕ ΣΑΠΕΣ,
ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ



Οδικώς φτάνει στη Θράκη ο υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας και αναπληρωτής πρωθυπουργός της Τουρκίας Αλί Μπαμπατζάν την προσεχή Δευτέρα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η άφιξή του θα γίνει μία μέρα πριν την έναρξη της τριήμερης γιορτής.

Περίπου στις 7 το απόγευμα θα βρίσκεται στο τελωνείο Κήπων ο αν. πρωθυπουργός της Τουρκίας, ο οποίος αναμένεται να πραγματοποιήσει μία εννεαήμερη επίσκεψη, όχι μόνο στη περιοχή μας, αλλά στην ευρύτερη περιοχή της Βόρειας Ελλάδας.

Ο κ. Μπαμπατζάν την πρώτη μέρα της άφιξής του θα παραστεί σε ιφτάρ στις Σάπες στην συνέχεια θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της Κομοτηνής, ενώ την πρώτη μέρα της ισλαμικής τριήμερης γιορτής θα προσευχηθεί στο Εσκί Τζαμί της πόλης και μετά θα αναχωρήσει για Ξάνθη.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας του θα βρεθεί σε Εχίνο, Καβάλα και Θεσσαλονίκη. Όσο κι αν θεωρείται ιδιωτική η επίσκεψη ο κ. Μπαμπατζαν προστατεύεται από τις αστυνομικές αρχές και έχει την δυνατότητα να αλλάξει το πρόγραμμά του όπως θα ήθελε.

Πηγή:  http://www.xronos.gr/