Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Ισοπαλία Ξάνθης με Ολυμπιακό Λευκωσίας στο πρώτο φιλικό της Κύπρου

1-1 αναδείχθηκε
η Skoda στον αγώνα
που ολοκληρώθηκε
πριν από λίγο στο ΓΣΠ

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Ισόπαλη με 1-1 αναδείχθηκε η Skoda Ξάνθη στο πρώτο της φιλικό επί Κυπριακού εδάφους με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Λευκωσίας στο ΓΣΠ.


Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη προηγήθηκε με τον Εμίλ Ντίκα μόλις στο 4ο λεπτό έχοντας κι άλλες ευκαιρίες στο πρώτο μέρος για να πετύχει κι άλλο τέρμα. Οι γηπεδούχοι στο ξεκίνημα του β' μέρους ήταν καλύτεροι κι έφτασαν στην ισοφάριση με τον Πίνια στο 74'.

Στο ξεκίνημα της αναμέτρησης ο Πόι έχασε μια καλή ευκαιρία στο 2' και στο 4ο λεπτό έκανε το 1-0 με τον Ντίκα, στο 16' ο Σουάνης αστόχησε από πλεονεκτική θέση. Στο 25' ακυρώθηκε γκολ που πέτυχε ο Βάλλας με κεφαλιά ως οφσάιντ.

Στο 32' ο Πάμπλο Άμο αστόχησε από κοντά με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Ολυμπιακού, ενώ στο 40' το σουτ του Χιντί μετά από γύρισμα του Μίρο η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που μπήκε κάπως καλύτερα θέλοντας να ισοφαρίσει και απείλησε με την κεφαλιά του Κάρλος Αντρέ στο 60'.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν όμως στο 1-1 λίγο αργότερα και πιο συγκεκριμένα στο 74', όταν ο Πίνια με κεφαλιά από κοντινή απόσταση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Λυμπερόπουλου.

Skoda Ξάνθη: Λυμπερόπουλος, Μπέρτος (46' Κομεσίδης), Σταθάκης (46' Μπαξεβανίδης), Βάλλας, Στάσιακ, Ντάνι (46' Βασιλακάκης), Ντίκα (46' Φλίσκας), Μαρσελίνιο (75' Καθάριος), Πόι (64' Μάνταλος), Σουάνης (55' Βλαχοδήμος), Καζάκης (46' Μαρκόφσκι).

Ολυμπιακός Λευκωσίας: Σέτκους, Παουλίνιο (46' Κάρλος Αντρέ), Πίνια (80' Πουγιούκκας), Έλντερ (78' Χατζηγεωργίου), Άμο (70' Πολυκάρπου), Ντουάρτε, Κάστρο (46' Βίλα), Καϊαδο (46' Μέρσιο), Μανού, Χίντι (77' Μαύρος), Μίρο (46' Νικόλάου).

.