Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Εγκατέλειψε την Εθνική Ομάδα ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης

Ο παίκτης που μεγάλωσε σε Ορεστιάδα, Ξάνθη και Καβάλα πριν κάνει το μεγάλο άλμα έφυγε από την προετοιμασία και έθεσε εαυτόν εκτός διοργάνωσης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Δεν έχουν τέλος τα προβλήματα για την εθνική ομάδα εν όψει του Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας. Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης εγκατέλειψε την προετοιμασία και έθεσε εαυτόν εκτός διοργάνωσης. Πλέον όχι μόνο η Εθνική χάνει μία ακόμα από τις πλέον πολύτιμες μονάδες της, αλλά και ο ίδιος ο σέντερ της Μακάμπι Τελ Αβίβ κινδυνεύει με βαριά τιμωρία από την ΕΟΚ και τη FIBA.

Ο θηριώδης σέντερ ζητούσε επίμονα άδεια τις τελευταίες μέρες λόγω ενός προβλήματος που αντιμετωπίζει η σύντροφός του. Ο Ηλίας Ζούρος το αρνήθηκε και ο "Σόφο" ενημέρωσε ότι αποχωρεί από την προετοιμασία, άρα και από το Ευρωμπάσκετ.

Η αντίδραση της ομοσπονδίας αναμένεται να είναι άμεση. Μάλιστα η ποινή του δεν αποκλείεται να είναι αυστηρότερη από του Λουκά Μαυροκεφαλίδη, που ήδη έχει τιμωρηθεί με δίμηνο αποκλεισμό από κάθε αθλητική δραστηριότητα.

Πλέον, οι απουσίες είναι περισσότερες από τις... παρουσίες. Εκτός των Μαυροκεφαλίδη και Σχορτσανίτη, χάνουν το Ευρωμπάσκετ λόγω τραυματισμού οι Βασίλης Σπανούλης και Στράτος Περπέρογλου. Αν μάλιστα συνυπολογίσουμε τους Διαμαντίδη, Παπαλουκά, Παπαδόπουλο και Βασιλόπουλο, ο προπονητής της... εθνικής απόντων θα είχε μία ομάδα που θα κυνηγούσε με αξιώσεις το χρυσό μετάλλιο.

.