Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Νίκη της Ξάνθης επί του Πανθρακικού με 0-2

Ντεμπούτο με γκολ
ο Μάρα για την ομάδα
της Σούπερλ Λίγκας

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ
ΦΙΛΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ

Ο Ρουμάνος επιθετικός της Ξάνθης σκόραρε στη φιλική νίκη (2-0) του Σαββάτου απέναντι στον Πανθρακικό.

Χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του έδωσε το Σάββατο (10/09) ο Μαρίνος Ουζουνίδης στο ματς με τους «πράσινους». Η Ξάνθη επικράτησε 2-0 με γκολ του Παναγιώτη Βλαχοδήμου στο 48’ και του Μπόγκταν Μάρα λίγο πριν το φινάλε.

Οι φιλοξενούμενοι στο 30’ δημιούργησαν την πρώτη καλή στιγμή με τον Μαρκόφσκι και στο 48’ ο Βλαχοδήμος με πλασέ άνοιξε το σκορ. Ο Πανθρακικός απάντησε με άστοχο σουτ του Κοντογουλίδη. Κοντά στο γκολ έφτασε ο Σουάνης στο 68’ και ο Βλαχοδήμος στο 79’. Τελικά, στο 88’ ο Σουάνης κέρδισε πέναλτι και ο Μάρα ευστόχησε από την άσπρη βούλα.

Πανθρακικός: Κουτσόπουλος, Μουνάφο, Μπαλού, Κοντογουλίδης, Λιαπάκης, Μακρυδημήτρης, Μίνγκας, Σαρακατσάνος, Σίμωσης, Στάθης, Χρήστου. Έπαιξαν και οι: Ουέλινγκτον, Βαγγελόπουλος, Μοσχάκης, Μπουτζίκος, Ρεκλείτης, Σκλιοπίδης, Σικαλιάς, Πόνσε, Γωνιάδης.

SKODA ΞΑΝΘΗ : Λυμπερόπουλος (62’ Βιβιανί), Μπαξεβανίδης (62’ Μπέρτος), Κομεσίδης (46’ Σταθάκης), Εντιμάρ (69’ Τσουμάνης), Βάλλας (46’ Στάσιακ), Ντάνι (70’ Γκατσολάρι), Ντίκα (63’ Μάνταλος), Πόι (46’ Βλαχοδήμος), Μαρσελίνιο (46’ Καζάκης), Μαρκόφσκι (46’ Μάρα), Βασιλακάκης (46’ Σουάνης).

.