Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

«Αποστολή» Στυλιανίδη στην ΟΝΝΕΔ για να επανέλθει η ηρεμία


«Επιχείρηση» για να αποκατασταθούν οι σχέσεις της ΔΑΠ και της ΟΝΝΕΔ με τη ΝΔ ανέλαβε ο βουλευτής Ροδόπης, μετά το εκρηκτικό κλίμα που επικράτησε εξαιτίας της ψήφισης του νομοσχεδίου Διαμαντοπούλου
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


«Επιχείρηση» για να αποκατασταθούν οι σχέσεις της ΔΑΠ και της ΟΝΝΕΔ με τη ΝΔ ανέλαβε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, μετά το εκρηκτικό κλίμα που επικράτησε εξαιτίας της ψήφισης του νομοσχεδίου της Άννας Διαμαντοπούλου.

Ο πρώην υπουργός Παιδείας, ως παλιός Οννεδίτης, φαίνεται να ξέρει τα «κουμπιά» των γαλάζιων νεολαίων και έτσι ξεκίνησε μια προσπάθεια κατευνασμού των ... παθών και εντάσεων (δείτε εδώ τιειπώθηκε από τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ).

Χαρακτηριστικές ήταν οι δηλώσεις του βουλευτή Ροδόπης προ ημερών στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ, όπου έδωσε πολλά «δίκια» στους Δαπίτες που διαμαρτύρονται για τον αποκλεισμό των φοιτητικών παρατάξεων από τις εκλογές των διοικητικών οργάνων των Πανεπιστημίων. «Δε μπορείς να εμπιστεύεσαι να ψηφίσει πρωθυπουργό της χώρας ένα παιδί 18 χρονών και να μην το εμπιστεύεσαι να ψηφίσει πρύτανη», είπε μεταξύ άλλων.

Ε, γνήσιο τέκνο του γραφείου μας είναι ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος, πώς να τον στεναχωρήσουμε; Για μια ακόμη φορά ο Ευριπίδης όμως, πατάει σε δυο βάρκες! Και με το κόμμα και με τη νεολαία…

 
Πηγή:  http://piazzadelpopolo.blogspot.com/