Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Οι αντίπαλοι της Εθνικής στη β’ φάση του Ευρωμπάσκετ

Παίζουμε με Ρωσία, Σλοβενία και Γεωργία μεταφέροντας τους βαθμούς (αλλά και την ήττα από τα Σκόπια) διεκδικώντας είσοδο στα προημιτελικά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ



Η Ρωσία, η Σλοβενία και η Γεωργία είναι οι νέοι αντίπαλοι της Εθνικής Ομάδας μπάσκετ στην δεύτερη φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Λιθουανίας, μετά την περιπετειώδη πρόκρισή της. Η Ελλάδα μετέχει πλέον στο πέμπτο όμιλο μαζί με τις προαναφερθείσες ομάδες αλλά και τις ΠΓΔΜ και Φινλανδία που ήδη αντιμετωπίσαμε στην πρώτη φάση.


Στην β’ φάση τουΕυρωμπάσκετ, που θα διεξαχθεί στο Βίλνιους, η Εθνική Ομάδα μεταφέρει τα αποτελέσματα και τους βαθμούς που είχε στην πρώτη φάση. Κατά συνέπεια ο όμιλος θα ξεκινήσει με τις Ρωσία και ΠΓΔΜ να έχουν τέσσερις βαθμούς, την Ελλάδα και την Σλοβενία τρεις και τις Γεωργία και Φινλανδία από δύο.

Τον άλλο όμιλο απαρτίζουν Ισπανία, Λιθουανία, Τουρκία, Γαλλία, Σερβία και Γερμανία. Η Γαλλία θα ξεκινήσει με τέσσερις βαθμούς, από τρεις έχουν Σερβία, Ισπανία, Λιθουανία και Τουρκία ενώ με δύο θα ξεκινήσει η Γερμανία. Στην προημιτελική φάση θα προκριθούν οι τέσσερις πρώτοι από κάθε όμιλο, που θα παίξουν χιαστί μεταξύ τους σε νοκ άουτ παιχνίδια (οι πρώτοι με τους τέταρτους του άλλου ομίλου, οι δεύτεροι με τους τρίτους).

Ο επόμενος αγώνας της Ελλάδας είναι την Πέμπτη στις 6.00 το απόγευμα με την Σλοβενία. Το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου θα αντιμετωπίσουμε την Ρωσία στις 9.00 το βράδυ και την Δευτέρα την Γεωργία στις 6.00 το απόγευμα.

.