Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Βόμβα Πεταλωτή: Στο Pay Roll μεγαλοδημοσιογράφοι

Βασικό θέμα στα κεντρικά δελτία ειδήσεων αθηναϊκών καναλιών οι δηλώσεις του βουλευτή Ροδόπης ότι στελέχη μεγάλων εφημερίδων έπαιρναν λεφτά από τα μυστικά κονδύλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Βέβαιος ότι δημοσιογράφοι μεγάλων εφημερίδων έπαιρναν λεφτά από τα μυστικά κονδύλια, ήταν δηλαδή σε σύστημα Pay Roll, εμφανίστηκε ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής, με δηλώσεις του στο Ράδιο Χρόνος 87,5 fm της Κομοτηνής.


Απαντώντας σε ερώτηση για το που πήγαν τα μυστικά κονδύλια της Γραμματείας Επικοινωνίας, ο κ. Πεταλωτής τόνισε: «Επειδή τα γράφουν και μεγάλες εφημερίδες αυτά, που είμαι σίγουρος ότι έχουν δημοσιογράφους Pay Roll που τα έπαιρναν, να μας πουν που πήγαν αυτά τα μυστικά κονδύλια».

Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος υποστήριξε ωστόσο ότι επί της δικής του θητείας δεν δόθηκε ούτε ένα ευρώ, ενώ τόνισε ότι δεν μπορούμε να μάθουμε που δόθηκαν χρήματα, καθώς δεν υπάρχουν παραστατικά. Παρότρυνε μάλιστα τους δημοσιογράφους να ρωτήσουν τους υπουργούς άλλων κυβερνήσεων.

«Αν οι υπουργοί, οι οποίοι διετέλεσαν υπουργοί προηγούμενων κυβερνήσεων, πρέπει να βγουν να τα πουν ή θέλουν να βγουν να τα πουν, μπορείτε να ρωτήσετε αυτούς», είπε ο κ. Πεταλωτής.


Πηγή:  http://www.star.gr/