Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Σαββατόβραδο στον Ρέμο για Βανδή και Νικολαΐδη

Στη Θεσσαλονίκη, στο κέντρο όπου εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος, διασκέδασαν o αλεξανδρουπολίτης και η λαμπερή συζυγός του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Στη Θεσσαλονίκη, στο κέντρο όπου εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος διασκέδασαν το σαββατόβραδο η Δέσποινα Βανδή και ο σύζυγός της Ντέμης Νικολαΐδης. Απαστράπτουσα η τραγουδίστρια, μοιράστηκε κάποια στιγμή τη σκηνή με τον καλό της φίλο, τον Αντώνη, και δέχτηκε τη θερμή ανταπόκριση του κοινού.

Ο Αντώνης Ρέμος δεν έπαυε να πειράζει από μικροφώνου για τα ποδοσφαιρικά τον Ντέμη Νικολαΐδη λέγοντάς του συνέχεια: «Συγγνώμη, Ντέμη, αλλά στη Θεσσαλονίκη υπάρχει μόνο ένας “Δικέφαλος”», ενώ ικανοποίησε την παραγγελιά που δέχτηκε από τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή ερμηνεύοντας την επιτυχία του «Δυο κομμάτια», αγαπημένο τραγούδι δικό του και της Δέσποινας που στιγμές-στιγμές την έκλεινε στην αγκαλιά του.

Στην παρέα ήταν ο κουμπάρος της τραγουδίστριας Κώστας Καπετανίδης, ο φίλος της Δημήτρης Γιαννέτος και ο Ηλίας Ψινάκης. Σε άλλο τραπέζι διασκέδαζε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής και αρχηγός της ΑΕΚ Βασίλης Δημητριάδης. Ο Αντώνης Ρέμος, ανανεωμένος, επέστρεψε στη γενέτειρά του μετά από τρία χρόνια απουσίας, σε έναν οικείο χώρο με ένα πρόγραμμα γεμάτο από τις μεγαλύτερές του επιτυχίες, ανεβάζοντας τη νυχτερινή διασκέδαση. Η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης ανέβηκαν στη Θεσσαλονίκη ειδικά για να απολαύσουν αυτό το πρόγραμμα και γύρισαν την Κυριακή το απόγευμα στην Αθήνα αεροπορικώς. Κάθονταν στις θέσεις των VIP και η Δέσποινα έμοιαζε κοριτσάκι με τη μίνι τζιν φούστα που φορούσε και τις πλατφόρμες της.

Πηγή:  http://www.espressonews.gr/