Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Σύλληψη διακινητή και δέκα μεταναστών στην Κομοτηνή

Μετά από καταδίωξη που ξεκίνησε από την Εγνατία Οδό και συνεχίστηκε στην παλιά εθνική οδό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Συνελήφθη το πρωί, στο 15ο χλμ. της Παλαιάς Εθνικής Οδού Κομοτηνής – Ξάνθης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ροδόπης, 28χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της Χώρας δέκα λαθρομετανάστες, υπηκόους Ιράκ.


Συγκεκριμένα, στον ανατολικό Κόμβο Κομοτηνής της Εγνατίας Οδού, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών έκαναν σήμα στον 28χρονο, οδηγό Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, με βουλγάρικες πινακίδες, προκειμένου να ακινητοποιήσει το όχημα του, αλλά αυτός δεν συμμορφώθηκε και ανέπτυξε ταχύτητα.

Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί, ακολούθησαν το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και στο 15ο χλμ. της Παλαιάς Εθνικής Οδού Κομοτηνής – Ξάνθης, κατάφεραν να το ακινητοποιήσουν και να συλλάβουν τον 28χρονο οδηγό του.

Ακολούθως, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν στο εσωτερικό του, διαπίστωσαν ότι ο 28χρονος, προωθούσε, στην ενδοχώρα, δέκα λαθρομετανάστες.

Το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο κατασχέθηκε.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών Ροδόπης.

.