Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Θα ψηφίσει ή δεν θα ψηφίσει ο Τσετίν τον ειδικό φόρο για τα Ακίνητα;

Ο μειονοτικός βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης ευθέως είχε πει στον κύκλο του ότι, «δεν θα ψηφίσει τον ειδικό Φόρο για τα Ακίνητα και εμμένει στη θέση του αυτή σθεναρά και δυναμικά...»

         ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ;


Την Τετάρτη αν δεν κάνουμε λάθος είναι η ψήφιση του Νομοσχεδίου για τα Ακίνητα κι ήδη υπάρχουν πολλά ερωτηματικά για το ποιοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και ποιοι όχι θα το ψηφίσουν, αφού υπάρχει και...συνέχεια και μερικά πράγματα δεν «ξεχνιούνται» εύκολα....

Ωστόσο η δική μας απορία αφορά τον μειονοτικό βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης κ.Τσετίν Μάντατζη που ευθέως είχε πει στον κύκλο του ότι, «δεν θα ψηφίσει τον ειδικό Φόρο για τα Ακίνητα και εμμένει στη θέση του αυτή σθεναρά και δυναμικά...»

-Προσθέστε στη ψήφο του κυρίου Μάντατζη Τσετίν άλλου 3-4 συναδέλφους του και τότε θα καταλάβετε ότι ήδη η χώρα βρίσκεται σε .....προεκλογική περίοδο κι ας λέει ο καθείς το χοντρό και το μακρύ του....

Πάμε για πρόωρες εκλογές και ο Νοέμβρης κοντά είναι! Μπας και κάνουμε και καλύτερες και πιο...αισιόδοξες χριστουγεννιάτικες γιορτές άλλωστε!
 
 
Πηγή:  http://maxitisthrakis.blogspot.com/