Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Στην Καλαμαριά απόψε δοκιμάζεται ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Οι γηπεδούχοι θέλουν πάση θυσία τη νίκη και οι φιλοξενούμενοι ν’ αποδείξουν ότι δεν ήταν «πυροτέχνημα» η νίκη επί του Ολυμπιακού

      ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ



Ο Απόλλων Καλαμαριάς υποδέχεται το Σάββατο (29/10, 19:00) τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης με τους γηπεδούχους να θέλουν πάση θυσία τη νίκη και τους φιλοξενούμενους να θέλουν ν’ αποδείξουν ότι δεν ήταν «πυροτέχνημα» η νίκη επί του Ολυμπιακού.


Ο προπονητής της Καλαμαριάς, Χρήστος Πάτρας στις δηλώσεις του τόνισε τηνκρισιμότητα της αναμέτρησης για τοςυ γηπεδούχους, που πέρυσι στην αντίστοιχη αναμέτρηση στο πρωτάθλημα είχαν φύγει νικητές με 3-2.«Μακάρι να γίνει ξανά, αλλά εμείς θα είμαστε ακόμη πιο παθιασμένοι γιατί αυτό το ματς είναι... εξάποντο», είπε ο Έλληνας τεχνικός, που για πρώτη φορά θα έχει στη διάθεση του και τον Βλάντιμιρ Ουσίλιανιν.
«Είναι πολύ σημαντική η προσθήκη του κι έχω ευχάριστο πονοκέφαλο αφού και οι Παπαδημητρίου, Μαυροβουνιώτης είναι σε καλή κατάσταση. Γενικά όλη η ομάδα είναι αποφασισμένη και ελπίζω να μας βγει στο γήπεδο», κατέληξε ο Πάτρας.
Στο στρατόπεδο του Εθνικού, η ψυχολογία είναι ανεβασμένη έπειτα από τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό με τον προπονητή, Γιάννη Ανδρεάδη να τονίζει χαριτολογώντας: «Μέχρι τώρα πηγαίνουμε όπως πέρσι, αλλά ήρθε η ώρα να αλλάξει η σειρά των αποτελεσμάτων που είχαμε στους αντίστοιχους αγώνες».
Τέλος, ο Θρακιώτης τεχνικός ξεκαθάρισε: «Η Καλαμαριά θα τα παίξει όλα για όλα αφού αν χάσει θα μείνει πίσω αρκετά νωρίς κι εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να μπορέσουμε να αποδείξουμε ότι δεν ήταν τυχαία η προηγούμενη νίκη μας.



Πηγή:  http://www.onsports.gr/