Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Εκαναν χθες μνημόσυνα και στην Θράκη για τη μάνα του Ερντογάν

Προκλητική ανακοίνωση από τον ψευτομουφτή Ξάνθης, που έκανε λόγο για τη μητέρα του "πρωθυπουργού μας"
ΜΑΘΕΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ




Όπως αναφέρει ο μειονοτικός Τύπος και διαβάσαμε στο tourkikanea, ο ψευτομουφτής Κομοτηνής και ο Σύλλογος Θρησκευτικών Λειτουργών Δ.Θράκης πραγματοποίησαν στις 14 Οκτωβρίου 2011 στα τζαμιά του νομού Ροδόπης πριν από το ναμάζι της Παρασκευής, ειδική προσευχή για την Τενζιλέ ΕΡΝΤΟΓΑΝ-μητέρα του Κυρίου Πρωθυπουργού της TC Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, καθώς και για την ψυχή όλων των μανάδων της Δυτικής Θράκης που μετανάστευσαν στην αιωνιότητα.

Στην τελετή που στην Κομοτηνή έγινε στο Εσκί τζαμί παραβρέθηκαν ο πρόξενος της TC στην Κομοτηνή Μουσταφά Σάρνιτς, ο εκλεγμένος μουφτής Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερίφ και πολλοί ομογενείς. Η προσευχή αυτή έγινε ταυτόχρονα στα περίπου 130 τζαμιά της Ροδόπης.

Την ίδια ημέρα, τελετές έγιναν και στην Ξάνθη. Μάλιστα, σε προηγηθείσα ανακοίνωσή του ο ψευτομουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μετέ σημείωνε: "Μετά τά χάτιμ που κάναμε για την αείμνηση Τενζιλέ Ερντογάν-μητέρα του πρωθυπουργού μας της Τουρκικής Δημοκρατίας Κυρίου Ρετζέπ Ταγίπ ΕΡΝΤΟΓΑΝ, στις 14 Οκτωβρίου 2011 ημέρα Παρασκευή μετά την βραδυνή προσευχή θα τελεσθεί στο Τσινάρ τζαμί της Ξάνθης τελετή χάτιμ και μεβλίτ. Όλη η κοινότητα μας είναι προσκεκλημένη".

.