Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Στον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης ο Φώτης Κουβέλης

Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς επισκέπτεται σήμερα τον Έβρο και το πρωί είχε συνάντηση με τον Ευλάγγελο Λαμπάκη

ΤΙ ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ;
ΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ;



Τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης, κ. Ευάγγελο Λαμπάκη, επισκέφτηκε το Σάββατο 15 Οκτωβρίου και ώρα 10:00 στο γραφείο του ο πρόεδρος της «Δημοκρατικής Αριστεράς», κ. Φώτης Κουβέλης, συνοδευόμενος από τα τοπικά στελέχη του κόμματος, κ. Χρήστο Χατζόπουλο και κ. Στάθη Ανδριόπουλο. Στη συνάντηση, από πλευράς Δήμου, συμμετείχαν ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, κ. Χρήστος Γερακόπουλος και ο Γενικός Γραμματέας, κ. Σταύρος Σταυράκογλου.
Ο κ. Κουβέλης, ο οποίος περιοδεύει το Σαββατοκύριακο στην περιοχή, πραγματοποιεί διαδοχικές συναντήσεις με τοπικές αρχές, φορείς και στελέχη του κόμματός του, ώστε να ενημερωθεί για τις συνθήκες λειτουργίας των διευρυμένων Καλλικρατικών δήμων της Θράκης, καθώς και να προτείνει λύσεις για τα προβλήματα της ευρύτερης περιοχής.

Στο πλαίσιο αυτό, ο πρόεδρος της «Δημοκρατικής Αριστεράς» ζήτησε να ενημερωθεί για τα θέματα που αφορούν τον διευρυμένο δήμο Αλεξανδρούπολης, με τον κ. Λαμπάκη να προχωρά σε συνοπτική παρουσίαση των πεπραγμένων και τα μελλοντικών σχεδίων της δημοτικής αρχής. Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης αναφέρθηκε στις επενδύσεις στον τουρισμό και την οικονομία, στην αξιοποίηση των γεωθερμικών πεδίων της περιοχής και στις προοπτικές ανάπτυξης του λιμανιού Αλεξανδρούπολης. Μετά το πέρας της συζήτησης οι δύο πλευρές διαπίστωσαν σύγκλιση απόψεων στα ζητήματα που τέθηκαν ενώ εξέφρασαν την επιθυμία να διατηρήσουν διαύλους επικοινωνίας.
.