Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Απίστευτο! Ο Λαμπάκης ζητάει από τον Παπαδήμο να γίνει... Παπανδρέου

Ζητάει από τον νυν πρωθυπουργό να μιμηθεί τον προηγούμενο, όπως αποκαλύφθηκε από την κόντρα του με τον Ψυχάρη, ώστε να παρέμβει στις τράπεζες υπέρ του Δήμου για το ακίνητο της "Θράκης"

     ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ



Την 11/01/2012 εκπροσωπώντας τον Δήμο Αλεξανδρούπολης κλήθηκα ενώπιον της Διαχειριστικής Εθνικής Κεφαλαίου Α.Ε. προκειμένου να βελτιώσουμε την προσφορά μας στην διαδικασία εκποίησης με ελεύθερη διαπραγμάτευση του εργοστασίου αλλαντοβιομηχανίας Θράκη ΑΕ στις Φέρες του Δήμου Αλεξανδρούπολης που αποτελείται από (1196) χίλια εκατό ενενήντα έξι στρέμματα και 4.500 τ.μ κτίσμα.Το εν λόγω εργοστάσιο έχει κλείσει πριν τέσσερα (4) χρόνια περίπου λόγω αδυναμίας επίτευξης του οικονομικού σκοπού της επιχείρησης και χρεών προς τις τράπεζες.

Ο Δήμος μας προσέφερε 1.900.000,00 ευρώ και αναμένουμε την έγκριση των (10) δέκα πιστωτριών τραπεζών που εκπροσωπούν ποσοστό άνω του 51% του συνόλου των κατά της υπό εκκαθάριση επιχείρησης απαιτήσεων.

Κύριε Πρωθυπουργέ,
Μόνο για λόγους εθνικούς θα έπρεπε άνευ άλλου τινός ο χώρος αυτός στην ακριτική περιοχή να περιέλθει στο Δήμο μας προκειμένου να τον αξιοποιήσουμε , λειτουργώντας το υφιστάμενο σφαγείο και αναπτύσσοντας έτσι τον πρωτογενή τομέα και εξυπηρετώντας τους κτηνοτρόφους του Έβρου, αλλά αναπτύσσοντας και άλλους παραγωγικούς τομείς όπως η πράσινη ενέργεια στον χώρο των 1196 στρεμμάτων.

Δεν ζητάμε οικονομική βοήθεια, αλλά την παρέμβασή σας στις τράπεζες, ώστε να περιέλθει το εργοστάσιο και ο περιβάλλον χώρος στον Δήμο μας, έναντι βέβαια όχι ευτελούς τιμήματος, το οποίο αντανακλά σε κτίρια που πεθαίνουν κάθε μέρα αναξιοποίητα.


Ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης

Ευάγγελος Λαμπάκης

.