Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Μαλλιά - κουβάρια ο Κοντός με τον Στυλιανίδη: δεν μιλάνε ούτε καν στο τηλέφωνο!!!

Πως αλλιώς να εξηγήσει κανείς ότι αντί να κάνουν κοινή ερώτηση, κατέθεσαν και οι δύο την ίδια ημέρα ερώτηση για το ίδιο θέμα, αυτό του Πόρτο Λάγους; Και μάλιστα σε... διαφορετικούς αποδέκτες;

     ΜΑΘΕΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ



Από τις προηγούμενες αναρτήσεις μας έχετε αντιληφθεί ότι τις τελευταίες ώρες κατατέθηκαν στην βουλή δύο ερωτήσεις από βουλευτές της ΝΔ για το θέμα της κατάργησης του τελωνείου του Πόρτο Λάγος: μία από τον Αλέκο Κοντό (Ξάνθης) και μία από τον Ευριπίδη Στυλιανίδη (Ροδόπης).

Η πλάκα είναι ότι και οι δύο ερωτήσεις κατατέθηκαν την ίδια ημέρα. Ωστόσο είναι προφανές ότι ο ένας δεν ήξερε όρι ετοίμαζε ερώτηση και ο άλλος, ως είθισται. Συνήθως όσοι βουλευτές - και μάλιστα του ιδίου κόμματος - θέλουν να κάνουν ερώτηση, συνεννοούνται με άλλους για να προστεθούν όσο περισσότερες υπογραφές και να γίνει κοινό ερώτημα.

Αυτην την κοινή ερώτηση Στυλιανίδης και Κοντός την απέφυγαν. Γιατί; Προφανέστατα γιατί δεν μιλάνε μεταξύ τους. Αν και βουλευτές της ίδιας παράταξης, πρώην υπουργοί και υποτίθεται συνεργάτες ως εκπροσωπούντες και οι δύο την Θράκη, προτίμησαν να κάνουν δυο διαφορετικές ερωτήσεις για το ίδιο θέμα.

Και όχι μόνο αυτό! Ο Κοντός απηύθυνε την ερώτησή του μόνο στον Βενιζέλο. Ο Στυλιανίδης πέρα από τον Βενιζέλο, την έστειλε και στον Χρυσοχοΐδη, θεωρώντας συναρμόδιο να απαντήσει και το υπουργείο Ανάπτυξης και Ναυτιλίας.

Λέμε ότι είναι μαλλιά - κουβάρια στο ΠΑΣΟΚ, αλλά και στη ΝΔ δεν πάνε πίσω...


Δείτε την ερώτηση Κοντού εδώ: http://thrakilive.blogspot.com/2012/01/blog-post_5770.html

Δείτε την ερώτηση Στυλιανίδη εδώ:  http://thrakilive.blogspot.com/2012/01/blog-post_9713.html

.