Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Κέρδισε το στοίχημα το Χιονοδρομικό Κέντρου Φαλακρού

Χιλιάδες φίλοι του χιονιού είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν μετά από 2 χρόνια και πάλι το μοναδικό χιονοδρομικό κέντρο της Περιφέρειάς μας
       ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Χιλιάδες φίλοι του χιονιού, χιονοδρόμοι αλλά και εκδρομείς, είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν μετά από 2 χρόνια και πάλι το Χιονοδρομικό Κέντρο Φαλακρού και να απολαύσουν το μοναδικής ποιότητας χιόνι του, μέσα σε ιδανικές καιρικές συνθήκες που επικράτησαν τις περισσότερες ημέρες. Παρά τις αντίξοες συνθήκες που δημιούργησε η έντονη χιονόπτωση κάποιων ημερών –ιδιαίτερα στην αρχή και το τέλος της εορταστικής περιόδου- το Χιονοδρομικό Κέντρο κέρδισε το στοίχημα της επαναλειτουργίας, μένοντας ανοιχτό τις περισσότερες ημέρες, με προτεραιότητα πάντοτε την ασφάλεια των εκδρομέων αλλά και του προσωπικού.

Ευχαριστούμε τους χιλιάδες επισκέπτες που στήριξαν έμπρακτα την «επιστροφή» του Χιονοδρομικού μας Κέντρου και με τις παρατηρήσεις, τα σχόλια αλλά κυρίως την καθημερινή παρουσία τους απέδειξαν την τεράστια σημασία του Φαλακρού για την ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης.

Με το χιόνι να ξεπερνά το ένα μέτρο, το Χ.Κ. Φαλακρού αντιμετωπίζει με αισιοδοξία τη φετινή χειμερινή περίοδο, καθώς οι συνθήκες είναι ιδανικές για χιονοδρομία αλλά και εκδρομή στα χιόνια τις επόμενες εβδομάδες.

Το Κέντρο λειτουργεί κάθε Πέμπτη με Κυριακή και ισχύει ο κατάλογος τιμών που είναι αναρτημένος στην ιστοσελίδα μας, http://www.falakro.gr/.

Η «Χιονοδρομικό Φαλακρού Α.Ε» εύχεται σε όλους τους φίλους του βουνού Καλή Χρονιά με υγεία, αγάπη, δημιουργικότητα και οικογενειακή ευτυχία.

.