Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Βράβευση Μαρκόφσκι στα Πηγάδια

Το βραβείο του για το best goal της 15ης αγωνιστικής παρέλαβε το μεσημέρι της Πέμπτης ο Μάρκο Μαρκόφσκι από τον πρόεδρο της Ξάνθης, Αριστείδη Πιαλόγλου

    ΜΑΘΕΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Το βραβείο του για το best goal της 15ης αγωνιστικής παρέλαβε το μεσημέρι της Πέμπτης (12/01) ο Μάρκο Μαρκόφσκι από τον πρόεδρο της Ξάνθης, Αριστείδη Πιαλόγλου.

Ο Σέρβος επιθετικός είχε σημειώσει ένα πανέμορφο γκολ στο Παγκρήτιο με γυριστό βολέ και δικαίως έλαβε το 73,92% των ψήφων όσων συμμετείχαν στην ψηφοφορία της ιστοσελίδας της Super League. Σήμερα λοιπόν είχε την τιμητική του, καθώς λίγο πριν την έναρξη της προπόνησης, παρέλαβε το βραβείο του από τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Αριστείδη Πιαλόγλου.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για το γκολ που σημείωσα και βοήθησα έτσι την ομάδα μου να νικήσει. Αισθάνομαι απόλυτα ικανοποιημένος που αυτό το γκολ ψηφίστηκε ως το καλύτερο της αγωνιστικής. Πιστεύω ότι είναι το καλύτερο γκολ της καριέρας μου και νιώθω διπλά χαρούμενος γιατί είναι το πρώτο βραβείο που κερδίζω ποτέ, για γκολ που έχω σημειώσει. Θα προσπαθήσω να σημειώσω κι άλλα γκολ και για να ευχαριστήσω τους φιλάθλους της Ξάνθης αλλά και για να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της. Φυσικά δεν έχει σημασία ποιος βάζει το γκολ αλλά σημασία έχει να νικάει η ομάδα», δήλωσε ο Μάρκο Μαρκόφσκι.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της SKODA Ξάνθης, Άρης Πιαλόγλου, τόνισε: «Συγχαρητήρια στον Μάρκο για το πολύ όμορφο γκολ που σημείωσε. Σημασία έχει η ομάδα να σημειώνει γκολ και όχι ποιος παίκτης τα πετυχαίνει βέβαια. Το γκολ αντανακλά σε όλη την ομάδα γιατί απλά είναι αποτέλεσμα ομαδικής προσπάθειας».

Σε ό,τι αφορά τα της προετοιμασίας της Ξάνθης για την σαββατιάτικη αναμέτρηση με την ΑΕΚ, συνεχίστηκε με το πρόγραμμα να αφιερώνεται κυρίως στην τακτική. Ο Θοδωρής Βασιλακάκης εξακολουθεί να νιώθει ενοχλήσεις στον μηρό και πλέον η συμμετοχή του κρίνεται ως αμφίβολη με τις πιθανότητες να μην είναι υπέρ του.

.