Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Μαζικές συλλήψεις για ναρκωτικά σε Αλεξανδρούπολη, Ορεστιάδα, Κομοτηνή, Δράμα και Καβάλα

Πέντε διαφορετικές επιχειρήσεις στις συγκεκριμένες πόλεις πραγματοποίησαν οι αστυνομικές δυνάμεις της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης
     ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ



1. Σύλληψη τριών (3) ημεδαπών για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθησαν χθες (11-1-2012) το μεσημέρι στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας, τρεις (3) ημεδαποί (δύο 22χρονοι και ένας 21χρονος), για κατοχή ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, κατόπιν ελέγχου που πραγματοποιήθηκε στους τρεις (3) ημεδαπούς, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

•Στην κατοχή των 22χρονων δύο (2) νάιλον συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 19,5 γραμμαρίων

•Στην κατοχή του 21χρονου ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους 6,5 γραμμαρίων

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης.



2. Σύλληψη δύο ημεδαπών για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθησαν χθες (11-1-2012) το μεσημέρι σε χωριό της Καβάλας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 54 και 51 ετών, για κατοχή ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στους δύο ημεδαπούς, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

•Στην κατοχή του 54χρονου μια (1) νάιλον συσκευασία που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 9,9 γραμμαρίων

•Στην κατοχή του 51χρονου μια (1) νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 1,5 γραμμαρίων

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.



3. Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη χθες (11-1-2012) το βράδυ, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, 49χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, οι παραπάνω αστυνομικοί σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος και τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, εντόπισαν στην κατοχή του 49χρονου μια (1) νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 12,2 γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.



4. Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη χθες (11-1-2012) το βράδυ, σε χωριό της Δράμας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, 36χρονος ημεδαπός, για κατοχή ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, οι παραπάνω αστυνομικοί σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σιδηρόνερου και τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, πραγματοποίησαν έλεγχο στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο του 36χρονου, όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε μια (1) νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 28,4 γραμμαρίων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας .


5. Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη χθες (11-1-2012) το βράδυ, στην Ορεστιάδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ορεστιάδας, 19χρονος ημεδαπός, για κατοχή ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο 19χρονο, εντόπισαν στην κατοχή του, ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους 2,1 γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Στρατοδικείου Ξάνθης.

.