Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Μεγάλη μάχη Εθνικού - ΕΑΠ απόψε στην Αλεξανδρούπολη

Σημαντικός αγώνας
για την συνέχεια του
πρωταθλήματος Βόλεϊ Λιγκ

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ


Να αφήσει πίσω του , σαν μια κακή παρένθεση, την άσχημη εμφάνιση και την ήττα στην Αθήνα κόντρα στον Παναθηναϊκό επιδιώκει ο Εθνικός. Η μεγάλης σημασίας μονομαχία απέναντι στην Πάτρα δεν αφήνει και πολλά περιθώρια, με τους παίκτες του Γιάννη Ανδρεάδη, να θέλουν διακαώς να επιστρέψουν στις νίκες.

Για την 11η αγωνιστική και τελευταία του πρώτου γύρου , η ομάδα της Αλεξανδρούπολης, σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι υποδέχεται την ΕΑ Πατρών με τις δύο ομάδες να είναι ισόβαθμες στην 5η θέση της βαθμολογίας έχοντας από 11 βαθμούς. Οι Εβρίτες στοχεύουν στο να εκμεταλλευτούν τη δύναμη της έδρας στα δυο επόμενα παιχνίδια (ακολουθεί η Κηφισιά) και να πάρουν βαθιές βαθμολογικές ανάσες.

«Για εμάς είναι μονόδρομος η νίκη όχι μόνο στο αυριανό ματς με την ΕΑΠ αλλά και στο επόμενο με τον ΑΟ Κηφισιάς, αφού μετά έχουμε αρκετά δύσκολο πρόγραμμα», τόνισε ο Γρηγόρης Σιδηρόπουλος ο οποίος παραδέχθηκε: «Προερχόμαστε από μια πολύ άσχημη εμφάνιση κόντρα στον Παναθηναϊκό η οποία ελπίζω να μας αφυπνίσει. Νομίζω χειρότερα απ' ότι στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό δεν μπορούμε να παίξουμε, αλλά σίγουρα πρέπει να αντιδράσουμε και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς για να είμαστε πιο άνετοι».

Ο Εθνικός θα αγωνιστεί χωρίς προβλήματα, όπως και η ΕΑΠ που θα έχει για πρώτη φορά στη σύνθεση της τον Βλάντο Μίλεφ με τον Γιώργο Χριστόπουλο πάντως να χρίζει φαβορί τους γηπεδούχους.

«Το φαβορί για τη νίκη στο παιχνίδι με τον Εθνικό είναι ο αντίπαλος μας ο οποίος αγωνίζεται εντός έδρας και επιπλέον διαθέτει μια πολύ καλή ομάδα, οπότε θα έχουμε πολύ δύσκολη αποστολή. Εμείς θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλό βόλεϊ κα να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Σίγουρα το γεγονός της απόκτησης του Βλάντο Μίλεβ είναι σημαντικό και παρότι ο παίκτης δεν έχει ακόμα ενσωματωθεί πλήρως στο κλίμα της ομάδας, είναι μια λύση η οποία θα μας βοηθήσει».


Ντέρμπι πρωτοπόρων

Οχτώ μήνες μετά το τελευταίο τους ραντεβού στους τελικούς της Volleyleague ΟΠΑΠ 2010-2011, Ολυμπιακός και Ηρακλής τίθενται ξανά αντιμέτωποι στο κλειστό του Ρέντη, στο μεγάλο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής που βρίσκει τις δύο ομάδες ισόβαθμες στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Το αυριανό ματς θα αναδείξει τον άτυπο πρωταθλητή χειμώνα, αλλά δεν παύει να είναι ένα σπουδαίο ματς με αρκετές ιδιαιτερότητες, όπως η επιστροφή του Ρολάντο Ντεσπέιν στην έδρα της πρώην ομάδας του με την οποία κατέκτησε το τρεμπλ κι ο ίδιος αναδείχθηκε MVP της περσινής χρονιάς.


Το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής


Σάββατο 7/1/2012

Ρέντη, 17.00 (Novasports), Ολυμπιακός - Ηρακλής (Γεροθόδωρος - Βαρθαλίτης, Κομισάριος: Βασιλειάδης)

Αλεξ/πολης, 18.00, Εθνικός Αλεξ/πολης - ΕΑ Πατρών (Δεληκωστίδης - Μπαντιανίδης, Κομισάριος: Λαδάς)


Κυριακή 8/1/2012

ΠΑΟΚ, 19.00, ΠΑΟΚ - Παναθηναικός (Θεμελής - Σιμίδης , Κομισάριος: Μιχελινάκης)

Βόχας, 19.00, Παμβοχαϊκός - Άρης (Μυλωνάκης - Γεωργουλέας, Κομισάριος: Ιορδανίδης)


*Ο αγώνας Φοίνικας Σύρου - ΓΣ Λαμία αναβλήθηκε λόγω Ευρωπαϊκών υποχρεώσεων της Λαμίας.

 
Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/