Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Συνάντηση εκπροσώπων της ΕνΚλω από Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή, Θεσσαλονίκη, Νάουσα και Αθήνα

Βρέθηκαν στην Θεσσαλονίκη μαζί με τους νομικούς τους συμβούλους και μετά από ομόφωνη απόφαση, απέστειλαν την ανοιχτή επιστολή εργαζομένων στην Ενωμένη Κλωστοϋφαντουργία
                   ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ


Μετά από τις δύο επιστολές μας στις 7 και 11 Φεβρουαρίου 2012 προς όλους τους αρμόδιους του κυβερνητικού και τραπεζικού συστήματος και μετά από πλήρη αδράνεια τους στο να φιλοτιμηθούν να δόσουν έστω και μια στοιχειώδη απάντηση, και μετα από ενημέρωση των εκπροσώπων μας, σας ενημερώνουμαι ότι:

Την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012 στην Θεσσαλονίκη σύσσσωμοι οι εκπρόσωποί μας με όλους τους νομικούς συμβούλους μας από Αθήνα, Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή, Θεσσαλονίκη και Νάουσα συναντήθηκαν και αποφάσισαν ομόφωνα τα εξής:

1. Πλήρης συντονισμός όλων των σωματείων στους κοινά αποδεκτά και ομόφωνα αποφασισμένους στρατηγικούς στόχους για το όφελος όλων των εργαζομένων μεσω επιλεγμένων ατόμων και ενός κεντρικού συντονιστή που θα επικοινωνεί άμεσα με τον αρμόδιο συντονιστή νομικό σύμβουλο.

2. Όλοι οι νομικοί μας εκπρόσωποι λειτουργούν ως ένα και αραγές μέτωπο βγαίνοντας μπροστά με τον συντονιστή νομικό, τον οποίο επέλεξαν οι ίδιοι, ο οποίος είναι σε επαφή με τον συντονιστή επρόσωπο των εργαζομένων.

3. Άμεση εκκίνηση νομικών διαδικασιών για την διασφάλιση της περιουσίας μας καθώς και διεκδίκηση όλων των προς εμάς οφειλών. Τέλος πλήρης απονομή τυχών ευθυνών , σε κάθε κατεύθυνση, για την πολυετή ταλαιπωρία μας, το ναυάγιο εξαγοράς του χρέους της εταιρείας μας και την οδήγησή μας στην ανεργία και απόγνωση.

Σας διαβεβαιώνουμε ότι τώρα μπήκαμε πραγματικά στο πεδίο μάχης και όλοι οι συναμαρτούντες θα βγήτε από τα λαγούμια σας με τα χέρια ψηλά και το κεφάλι κάτω.

Δεν θα υποκύψουμε ποτέ όπως και η Ελλάδα μας δεν θα υποκύψει ποτέ. Ήλθε επιτέλους η ώρα που οι καταστροφείς της πατρίδας μας να λογοδοτήσουν.


Το αραγές μέτωπο εργαζομένων της ΕΝΚΛΩ Θεσσαλονίκη 17 Φεβ 2012

.