Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Το Αγροτικό Αστέρα Νέας Ραιδεστού Ημαθίας φιλοξενεί η Ροδόπη

Πλούσια δράση σήμερα
για το γυναικείο
πρωτάθλημα ποδοσφαίρου

        ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


Συνέχεια στην αγωνιστική δράση του γυναικείου ποδοσφαίρου δίνουν οι αγώνες της Κυριακής (19/02), για τις τρεις κατηγορίες του πρωταθλήματος.

Στο πρώτο παιχνίδι της Α' κατηγορίας (11:30) ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Άρη στο γήπεδο της Τριανδρίας, με τις γηπεδούχες να θέλουν την νίκη προκειμένου να μείνουν μόνες πρώτες στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ωστόσο, πέρα από το μεγάλο ντέρμπι της συμπρωτεύουσας, υπάρχει δράση και για τις υπόλοιπες ομάδες και κατηγορίες του γυναικείου ποδοσφαίρου.

Τη σκυτάλη παίρνει το ντέρμπι της Κρήτης (15:00) με τον Εργοτέλη να αντιμετωπίζει τις Κρήσσες Ρεθύμνου στο Μαρτινέγκο, με τις γηπεδούχες να θέλουν την νίκη συνεχίζοντας την καλή τους παρουσία στο πρωτάθλημα και παράλληλα να μείνουν ψηλά στη βαθμολογία. Τη δράση στη μεγάλη κατηγορία θα κλείσει ο αγώνας της Καβάλας με την Καρδίτσα που θα διεξαχθεί στις 15:00 στο γήπεδο της Νέας Καρβάλης.


Στην Β' κατηγορία όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν στις 15:00 με τα Μετέωρα να αντιμετωπίζουν τις Πιερίδες Μούσες στο γήπεδο της Καλαμπάκας, τις Αμαζόνες Δράμας τον Μαγνησιακό στο γήπεδο της Χωριστής και τον Ατρόμητο Αθηνών τις Αβάντες Χαλκίδας στο γήπεδο της Χρυσούπολης, στο πλέον σημαντικό ματς της κατηγορίας.


Στη μικρότερη κατηγορία του πρωταθλήματος (Γ' Εθνική) θα διεξαχθούν πέντε αγώνες και όλοι θα γίνουν επίσης στις 15:00. Η Ροδόπη αντιμετωπίζει τον Αγροτικό Αστέρα Ημαθίας στο γήπεδο Κοσμίου, ενώ τα Τρίκαλα υποδέχονται τον Μεντέκα Καλαμαριάς στο γήπεδο της Κρηνίτσας. Ο Θεσπρωτός θα περιμένει τον ΠΑΟΚ Κοζάνης στο Εθνικό Στάδιο Φιλιατών, η Λαύρα την Άρτα στο Α' Δημοτικό Γήπεδο Αργυρούπολης και ο Ολυμπιακός Καμινίων τη Δόξα Πηγαδακίων στο γήπεδο του Κορυδαλλού, στη μοναδική αναμέτρηση που θα διεξαχθεί ένα τέταρτο αργότερα από τις υπόλοιπες (15:15).

.