Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Χοντραίνει η κόντρα: μήνυση και αγωγή ετοιμάζει ο Τσετίν στον Σγουρίδη

Η φράση του πρώην αντιπροέδρου της Βουλής  «Ας μας πει ο κύριος Τσετίν ποιον παρακαλούσε για να γίνει γιατρός του ΕΣΥ...», προκά-λεσε τη νέα έντονη αντίδραση του μειονοτικού βουλευτή, που έστειλε ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ για να ζητήσει... συγνώμη ως αύριο Δευτέρα!
                    ΟΛΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Διορία μέχρι την Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου έδωσε στον πρώην αντιπρόεδρο της Βουλής Παναγιώτη Σγουρίδη χθες με σκληρές δηλώσεις του στην εκπομπή «Ανοιχτή γραμμή», ο ανεξάρτητος μειονοτικός βουλευτής Μάντατζη Τσετίν, προκειμένου να ζητήσει συγνώμη και να ανασκευάσει σχετικά με ψευδείς και συκοφαντικές δηλώσεις σε βάρος του...

Αιτία οι δηλώσεις του κυρίου Σγουρίδη στον «Αγώνα» και σε τοπικό ηλεκτρονικό Μέσον σύμφωνα με τις οποίες είχε δηλώσει “ας μας πει ο κύριος Τσετίν ποιον παρακαλούσε για να γίνει γιατρός του ΕΣΥ και ποιον παρακαλούσε για να μην είναι ο Μπαράν Μπουρχάν στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ”...

Ο κύριος Μάντατζη Τσετίν χαρακτήρισε τα παραπάνω «αποκυήματα ΝΟΣΗΡΗΣ φαντασίας» και επετέθη σφοδρότατα κατά του κυρίου Σγουρίδη χαρακτηρίζοντάς τον ως «ΚΟΙΝΟ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ και ΚΟΙΝΟ ΨΕΥΤΗ»!

Πρόκειται για ψευδές και κατασκευασμένο γεγονός, ουδέποτε παρακάλεσα κανέναν και ειδικότερα τον κύριο Σγουρίδη να γίνω γιατρός του ΕΣΥ, θίγει την επαγγελματική μου ιδιότητα και του δίνω προθεσμία... Επαναλαμβάνω ότι είναι κοινός ψεύτης και συκοφάντης», τόνισε χαρακτηριστικά...

Από την άλλη ωστόσο οι δηλώσεις αυτές του κυρίου Σγουρίδη αποκαλύπτουν ότι «το ΠΑΣΟΚ επί θητείας του ως αντιπροέδρου της Βουλής, με ρουσφέτια διόριζε τους γιατρούς στο...ΕΣΥ»!!!! Κι όχι με αξιοκρατικούς λόγους...

Επίσης ο κ.Τσετίν διέψευσε κατηγορηματικά ότι «παρακαλούσε να μην είναι ο Μπαράν Μπουρχάν στο ψηφοδέλτιο...», κατηγορώντας για πανικό τον κύριο Σγουρίδη και αρνούμενος επίσης να σχολιάσει τα περί «μεσόκοπου της πολιτικής σκηνής» λέγοντας πως είναι «ανάξια σχολιασμού σχόλια τόσο που κατεβάζουν και υποβαθμίζουν τον πολιτικό λόγο...».

Σημειώνεται ότι ο Παναγιώτης Σγουρίδης πριν προβεί στις δηλώσεις του στον «Αγώνα» όπου το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμησης με την δημοσίευσή τους, γίνεται και δια του τύπου, είχε δώσει γραπτή ανταπάντηση στην οποία δεν έκανε παρόμοιες αναφορές και στην οποία τόνιζε τα παρακάτω:


«Ανταπάντηση του Παναγιώτη Σγουρίδη

Ευχαριστώ που ο μεσόκοπος της πολιτικής σκηνής κ. Μάντατζη και όψιμος αντιμνημονιακός, επιβεβαιώνει περίτρανα ότι η μη επιλογή μου για τη θέση του υποψηφίου περιφερειάρχη του ΠΑΣΟΚ ήταν απαίτηση ξένων κέντρων.

Μυστική διπλωματία δεν γίνεται όταν είσαι καλεσμένος σε γεύμα του Γραμματέα του κινήματος σε εστιατόριο παρουσία κόσμου. Μυστική διπλωματία γίνεται όταν είσαι τακτικός θαμώνας προξενείου ξένης δύναμης, καθώς επίσης και σε κλειστά γραφεία.

Για την υπόθεση Οτσαλάν, που την αναφέρει και τόσο ενοχλεί τον μεσόκοπο της πολιτικής κ. Μάντατζη, η συμμετοχή μου και για ποιο λόγο είναι γνωστή και ήταν κατ΄ εντολή της ελληνικής κυβέρνησης και μόνο. Τα πάντα είναι δημοσιευμένα μη διαψευσμένα και γνωστά σε Έλληνες και ξένους. Αναρωτιέμαι, αν αυτή η υπόθεση απασχολεί του συμπολίτες μου μουσουλμάνους περισσότερο από την ανεργία που τους μαστίζει και τις τιμές των καπνών.

Χαίρομαι, που η πρόφαση μη ψήφισης του μνημονίου από τον κ. Μάντατζη του έδειξε την πόρτα από το ΠΑΣΟΚ. Δυστυχώς έπρεπε να του την είχαν δείξει νωρίτερα, όταν δήλωνε Τούρκος και κατηγορούσε την ελληνική κυβέρνηση για μυστικές συμφωνίες που δεν τηρήθηκαν. Τώρα που βγήκε από την κολυμβήθρα του Σιλωάμ, ως αντιμνημονιακός, ελπίζει ότι του ανοίγονται νέοι δρόμοι.

Του εύχομαι καλά ηλεκτροκαρδιογραφήματα.

Υ.Γ. Σε όσα χαλκευμένα μυθεύματα, καθ΄ υπόδειξη τρίτων αναφερθεί στο μέλλον για μένα, η απάντησή μου είναι η περπατησιά μου στη Θράκη μέχρι σήμερα.
 
 
Πηγή:  http://maxitisthrakis.blogspot.com/