Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Αποκάλυψη: οι τρεις θρακιώτες βουλευτές που φλερτάρουν με το αντιβενιζελικό μπλοκ που στήνει διακριτικά ο Θεόδωρος Πάγκαλος


Ο αντιπρόεδρος επιχείρησε την
προηγούμενη εβδομάδα να προκαλέσει
δύο μαζώξεις βουλευτών του ΠΑΣΟΚ
με σκοπό να διεμβολίσει την
υποψηφιότητα του ετέρου αντιπροέδρου,
στις οποίες κάλεσε και (τουλάχιστον)
τρεις βουλευτές από την Θράκη

                           ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ
                ΑΠΟ ΤΟΝ "ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ"

Έπειτα από παρασκήνιο αρκετών ημερών αναμένεται κατάληξη στις επαφές του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη με τον Ευάγγελο Βενιζέλο. Καταλυτικό ρόλο έχει παίξει ο Ανδρέας Λοβέρδος που θέλει ο υπουργός Ανάπτυξης να πάρει θέση κοντά στον αντιπρόεδρο ενόψει των εσωκομματικών εξελίξεων στο ΠΑΣΟΚ. Ο Χρυσοχοΐδης, σύμφωνα με τις ενδείξεις του ρεπορτάζ από αμφότερες τις πλευρές, αναμένεται να ανταποκριθεί θετικά στην πρόσκλησή του από το βενιζελικό στρατόπεδο. Δηλαδή δεν θα έχουμε ραντεβού στα τυφλά.

ΩΣΤΟΣΟ, η δράση προκαλεί και αντίδραση. Πληροφορούμαι ότι ο Θόδωρος Πάγκαλος επιχείρησε να προκαλέσει όχι μια, αλλά δυο μαζώξεις βουλευτών του ΠΑΣΟΚ την περασμένη εβδομάδα. Αμφότερες ματαιώθηκαν γιατί συνέπεσαν με συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου και κυβερνητική σύσκεψη για τα γεγονότα στην Αθήνα. Δεν λέγεται ανοιχτά, αλλά οι μαζώξεις - που θα γίνονται στο γραφείο του Θόδωρου στην Αντιπροεδρία - αποσκοπούν στο να διερευνήσουν το ενδεχόμενο να μην κατέβει ο Ευάγγελος Βενιζέλος ως μοναδικός υποψήφιος για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.

ΕΞ ΟΣΩΝ ακούω μεταξύ των προσκληθέντων ήταν ο Γιάννης Ραγκούσης - ο μόνος που έχει δηλώσει ανοιχτά τις επιφυλάξεις του για το πέρασμα του ΠΑΣΟΚ στον Βενιζέλο, ζητώντας αλλαγή υποδείγματος - καθώς και οι Γιώργος Ντόλιος, Γιώργος Πεταλωτής, Θανάσης Οικονόμου, Μάρκος Μπόλαρης και άλλοι. Υπήρξε όμως μέριμνα η συνάντηση να μην πάρει καθαρό αντιβενιζελικό χαρακτήρα. Εξ ου και η κλήση σε βουλευτές που βρίσκονται τις παρυφές του βενιζελικού στρατοπέδου όπως οι κυρίες Σούλα Μερεντίτη και Ολγα Ρεντάρη-Τέντε.
 
 
Πηγή:  http://www.tanea.gr/mikropolitikos/