Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Δεν ταξίδεψε στην Πόλη ο Μπανιώτης για τους Βαλκανικούς Στίβου

Η εθνική ομάδα αναχώρησε χθες προκειμένου να πάρει μέρος στην διοργάνωση, που θα αποτελέσει πρόβα τζενεράλε και για το παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα φιλοξενηθεί εκεί σε τρεις εβδομάδες
      ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ


Για την Κωνσταντινούπολη, προκειμένου να πάρει μέρος στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου που διεξάγεται σήμερα, αναχώρησε  την Παρασκευή(17/2) η εθνική ομάδα.

Στην Ελλάδα έμεινε  τελικά ο κομοτηναίος Κώστας Μπανιώτης (ήταν δηλωμένος εκτός συναγωνισμού στο ύψος), ο οποίος αποφάσισε να συνεχίσει εδώ την προετοιμασία του για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα γίνει στην ίδια πόλη. Τελευταία στιγμή ακύρωσε τη συμμετοχή της και η Τόνια Στεργίου στο ύψος (επίσης ήταν δηλωμένη εκτός συναγωνισμού), η οποία ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα.

Η αποστολή αναχώρησε τελικά στις 19.30 με Τurkish airlines με την πτήση 1850 και όχι στις 10.30 το πρωί, όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο, καθώς οι Τούρκοι ακύρωσαν την πρωινή πτήση, λόγω καιρικών φαινομένων (ανέμεναν θύελλα). Απευθείας από την Θεσσαλονίκη ταξίδεψαν  οι Κώστας Δουβαλίδης και Ευαγγελία Γαλένη και ο προπονητής Χαράλαμπος Σδρόλας.

Στην Κωνσταντινούπολη βρίσκεται ο εθνικός προπονητής Δημήτρης Ευαγγελόπουλος και οι προπονητές: Δημήτρης Βασιλικός, Θωμάς Κυριαζής, Γιώργος Πομάσκι, Δημήτρης Κυτέας, Χαράλαμπος Σδρόλας, Χρήστος Παπαχρήστος, Κυριάκος Χονδροκούκης.


Αναλυτικά η αποστολή


ΑΝΔΡΕΣ:

60 μ.: Λυκούργος Τσάκωνας (ΕΑΡ)

400 μ.: Στράτος Φραγγούλης (ΠΓΣ)

1.500 μ.: Ανδρέας Δημητράκης (ΑΟ Λασιθίου)

60 μ. εμπ.: Κώστας Δουβαλίδης (ΕΑΡ)

Ύψος: Δημήτρης Χονδροκούκης (ΟΣΦΠ)

Επί κοντώ: Κώστας Φιλιππίδης (ΓΣ Βόλου)

Μήκος: Λούης Τσάτουμας (Μεσσηνιακός ΓΣ)

Τριπλούν: Δημήτρης Τσιάμης (ΟΣΦΠ)

Σφαιροβολία: Μιχάλης Σταματόγιαννης (ΓΣ Αίολος Πατρών)


ΓΥΝΑΙΚΕΣ:

60 μ. : Ανδριάνα Φέρρα(ΟΣΦΠ)

800 μ.: Έλενα Φιλάνδρα(ΠΓΣ)

1.500 μ.: Κατερίνα Μπερδούση (ΓΣ Αρκαδίας)

3.000 μ.:Αθηνά Κοϊνη (ΓΕΑ Τρικάλων)

Υψος: Πέρσα Χατζηνάκου (ΠΑΟΚ)

Επί κοντώ: Στέλλα–Ηρώ Λεδάκη (Ελ. Βενιζέλος)

Μήκος: Ευαγγελία Γαλένη(Αρης)

Τριπλούν: Βούλα Παπαχρήστου(ΑΕΚ)


Εκτός συναγωνισμού θα αγωνιστούν στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα της Κωνσταντινούπολης οι Δημήτρης Διαμαντάρας (ΓΣ Κηφισιάς) και Γιώργος Τσάκωνας (ΟΣΦΠ) στο μήκος.

.