Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Να επιστρέψει στις νίκες θέλει απόψε η Skoda Ξάνθη

Φιλοξενεί στις 5.15μμ στα Πηγάδια τον Αστέρα Τρίπολης και επιθυμεί ένα θετικό αποτέλεσμα μετά από ένα σερί τριών συνεχόμενων ηττών

ΤΟ PREGAME ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ


Μετά τα τρία συνεχόμενα άστοχα αποτελέσματα, η Skoda Ξάνθη ετοιμάζεται να επιστρέψει το Σάββατο 18/02 (ώρα 17:15ΝΕΤ) στις νίκες απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης στα Πηγάδια και να συνεχίζει την καλή της έως τώρα πορεία στο πρωτάθλημα. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν μπορεί να υπολογίζει σε ένα βασικό στέλεχος της ομάδας, τον αρχηγό Σπύρο Βάλλα, που θα απουσιάζει για δεύτερο συνεχόμενο ματς της ομάδας, λόγω τιμωρίας. Παρόλο αυτά οι Ξανθιώτες θα προσπαθήσουν να ξεπεράσουν την προηγούμενη βαριά ήττα στο ΟΑΚΑ, που κανένας δεν κατάλαβε πως συνέβη, αφού 10 λεπτά πριν την λήξη όλα έδειχναν ότι θα αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα και όχι τρία γκολ, κάτι για το οποίο είχε πολλά να πει μεσοβδόμαδα ο προπονητής της ομάδας.

Την θέση του Βάλλα πιθανόν να πάρει ξανά ο Στάσιακ, αν και δεν έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος ο Ουζουνίδης από την συνεργασία του με τον Κομεσίδη, ενώ η επιστροφή του Ντάνι δίνει ακόμα ένα συν στο χώρο του κέντρου. Πάντως, αυτό που απασχολεί τους πάντες είναι η αφλογιστία του πρώτου σκόρερ της ομάδας, Μάρκο Μαρκόφσκι που βρίσκεται αρκετούς αγώνες μακριά από τα αντίπαλα δίχτυα. Στο αντίπαλο στρατόπεδο ο Σάκης Τσιώλης δεν μπορεί να υπολογίζει στους Ορόθκο και Ρούμπιλ, ενώ εκτός έμειναν και οι Αργυρόπουλος και Έγκον. Κανονικά στην αποστολή ο Περόνε. Οι Αρκάδες έχουν μαζί τους την ψυχολογία από τα δύο τελευταία εκτός έδρας ματς, από τα οποία έφυγαν με το τρίποντο της νίκης.

Η προϊστορία είναι με τους Θρακιώτες που δεν έχουν ηττηθεί ποτέ από τον Αστέρα Τρίπολης στα Πηγάδια. Μάλιστα έχουν τρεις νίκες και μόλις μια ισοπαλία στα τελευταία 4 ματς, πιο αναλυτικά:

2010-11 Skoda Ξάνθη - Αστέρας Τρίπολης 1-0

2009-10 Skoda Ξάνθη - Αστέρας Τρίπολης 2-0

2008-09 Skoda Ξάνθη - Αστέρας Τρίπολης 0-0

2007-08 Skoda Ξάνθη - Αστέρας Τρίπολης 2-0

Οι αποστολές των ομάδων:

Skoda Ξάνθη: Βιβιανί, Λυμπερόπουλος, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Εντιμάρ, Πόι, Νταρμπιόν, Σουάνης, Μαρκόφσκι, Μαρσελίνιο, Πλατέλλας, Βασιλακάκης, Βλαχοδήμος, Σταθάκης, Μάνταλος, Φλίσκας, Κομεσίδης, Καζάκης, Στάσιακ, Ντάνι.

Αστέρας Τρίπολης: Χακόμπο, Μπαντής, Στεφανάκος, Τσαμπούρης, Ναβάρο, Φορμίκα, Πιπίνης, Πουλίδο, Μπαρτολίνι, Κουρμπέλης, Χουανίτο, Ουσέρο, Λαδάκης, Αλβάρες, Μπρέσκα, Ροζέριο, Ράγιος, Σολάκης και Περόνε.


Αλλαγή στην θέση του διαιτητή είχαμε στο ματς της Skoda Ξάνθη με τον Αστέρα Τρίπολης, αρχικά τον αγώνα ήταν να διευθύνει ο κ. Θάνος (Γρεβενών), όμως λόγω εκτάκτου κωλύματος θα αντικατασταθεί από τον κ. Καλογερόπουλο (Αθηνών) που θα έχει για βοηθούς τους κ. Ποντίκη (Πρέβεζας) και κ. Δημητριάδη (Καστοριάς), ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο κ. Λαμπρόπουλος (Ηλείας).

 
Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/