Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Απόφαση σφράγισης για το Παγοδρόμιο στην Ξάνθη

Αφού δούλεψε για... μήνες και ενώ ήταν γνωστό από την πρώτη στιγμή ότι στερούνταν αδειοδότησης, μόλις τώωωωωρα η Αντιδημαρχία Δημοτικής Αστυνομίας το σφράγισε
    ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tελικά με την απόφαση σφράγισης που εξέδωσε η Αντιδημαρχία Δημοτικής Αστυνομίας, υπήρξε εξέλιξη στην υπόθεση του παγοδρομίου στο ξενοδοχείο Elisso.


Όπως είναι γνωστό η εγκατάσταση του παγοδρομίου στον περίβολο του γνωστού ξενοδοχείου στερείται αδειοδότης και μεταξύ των συναρμόδιων υπηρεσιών είναι σε εξέλιξη, εδώ και καιρό μια διαρκής αλληλογραφία. Τελικώς, παρότι από αρκετούς εμπλεκόμενους, η απόφαση χαρακτηρίστηκε και ως συνεχής μετάθεση ευθυνών, ο Αντιδήμαρχος Ι. Τσεγγελίδης, στον οποίο κατέληξε η απόφαση, προχώρησε στην έκδοση διαταγής σφράγισης για το προφανές της πολεοδομικής παράβασης, της δημιουργίας μιας αυθαίρετης κατασκευής.

Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, ως σκέψη έχει εξεταστει το ενδεχόμενος να αφαιρεθεί η οροφή του παγοδρομίου, ώστε να εκλείψε η αιτία της πολεοδομικής παράβασης και να συνεχίσει να λειτουργεί. Όμως, παράλληλα, είναι προφανές ότι η μέχρι σήμερα λειτουργία έχει προκαλέσει σοβαρές αντιδράσεις και κάτι τέτοιο ίσως και να κρίνεται προκλητικό.

Άλλωστε με την κωλυσιεργεία που παρατηρήθηκε η επιχείρηση σχεδόν ολοκλήρωσε τη σεζόν, κατά την οποία μπορεί να λειτουργήσει η συγκεκριμένη εγκατάσταση, λόγω καιρικών συνθηκών. Περισσότερα αναμένεται να γίνουν γνωστά τις επόμενες μέρες.

 
Πηγή:  http://www.xanthipress.gr/