Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Μπαράζ διαρρήξεων στην διάρκεια της νύχτας μέσα στην Ξάνθη

Παρότι από την Αστυνομική Διεύθυνση η εικόνα δεν έχει συμπληρωθεί επαρκώς, επιβεβαιώνεται ότι υπήρξε σειρά από απόπειρες και διαρρήξεις στην περιοχή
ΠΟΣΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ;

Μπαράζ διαρρήξεων σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας προς Τρίτη, στην πόλη της Ξάνθης.


Παρότι από την Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης η εικόνα δεν έχει συμπληρωθεί επαρκώς, επιβεβαιώνεται ότι υπήρξε σειρά από απόπειρες και διαρρήξεις στην περιοχή της Ξάνθης.


Στο Astron Center, στο ΤΥΔΚΥ

Άγνωστοι δράστες παραβίασαν παράθυρο και μπήκαν (από τον ημιόροφο της Λευκοθέας) στα γραφεία του ΤΥΔΚΥ στο Άστρον Center, για την ακρίβεια στην αποθήκη των δαπανών. Ο υπεύθυνος του ΤΥΔΚΥ Γιώργος Παπασταματίου ανέφερε ότι στα γραφεία του ΤΥΚΔΥ δεν φυλάσσονται χρήματα, παρά μόνο έντυπα δαπανών, τα οποία είναι άχρηστα για τους διαρρήκτες, οι οποίοι έφυγαν άπρακτοι.

Διαρρήξεις υπήρξαν επίσης σε καταστήματα, στην οδό Βλαχοπούλου και στην οδό Βενιζέλου, χωρίς να έχει σημειωθεί - με τις πληροφορίες που υπάρχουν μέχρι στιγμής- σοβαρές κλοπές.

Πάντως τα τρία σημεία βρίσκονται σε μια ευθεία και δεν αποκλείεται οι διαρρήξεις να έγιναν από τον ίδιο ή τους ίδιους δράστες. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ενδεχομένως να υπάρχουν διαρρήξεις και σε άλλα γραφεία ή καταστήματα του κέντρου αλλά χωρίς σοβαρά επακόλουθα για τους ιδιοκτήτες.

 
Πηγή:  http://www.xanthipress.gr/