Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2012

Ερχονται τον Μάρτιο στην Θράκη για δύο συναυλίες οι Puressence!!!

Το δημοφιλές συγκρότημα θα δώσει συναυλίες σε σειρά ελληνικών περιφερειακών πόλεων, ανάμεσα στις οποίες είναι η Ξάνθη, η Αλεξανδρούπολη και η Δράμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣΤο αγαπημένο συγκρότημα των Ελλήνων, οι Puressence, έρχονται τον Μάρτιο στην Ελληνική περιφέρεια και πάλι, μετά το 2010, για να προωθήσουν το τελευταίο τους δίσκο, Solid State Recital αλλά και να δώσουν μια ανάσα στις δύσκολες στιγμές μας με τα αγαπημένα κομμάτια από την 20ετή καριέρα τους! Μετά τη πολυκοσμία στην Θεσσαλονίκη και την Αθήνα τον Νοέμβριο που μας πέρασε, οι Puressence έρχονται να γεμίσουν τους μικρότερους αλλά εξίσου ή και περισσότερο ζωντανούς χώρους των περιφερειακών Ελληνικών πόλεων: Αλεξανδρούπολη, Ξάνθη, Δράμα, Βόλος, Τρίκαλα, Αγρίνιο, Ιωάννινα, Κέρκυρα.

Οι Puressence, προερχόμενοι από τις πρώτες τους εμφανίσεις στη Τουρκία θα εμφανιστούν, για πρώτη φορά, στη Δράμα την Παρασκευή 16 Μαρτίου στον "Μύλο", στη Ξάνθη το Σάββατο 17 Μαρτίου, στο "Lola Postmodern Bar" και στην Αλεξανδρούπολη την Κυριακή 18 Μαρτίου, στο "Notos Stage".

Τα εισιτήρια θα κοστίζουν 25% λιγότερο σε σχέση με τα κόστη των προηγούμενων πέντε ετών (τα οποία είχαν παραμείνει σταθερά), σύμφωνα με επιθυμία της ίδιας της μπάντας, και θα διαμορφώνονται στα 15 ευρώ στη προπώληση και στα 18 ευρώ στη πόρτα.


Η προπώληση θα ξεκινήσει από τη Τρίτη 28 Φεβρουαρίου και τα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα στα Seven:

Αλεξανδρούπολη - Λεωφόρος Δημοκρατίας 150, Τηλ: 2551084508

Ορεστιάδα - Κωνσταντινουπόλεως 264, Τηλ.: 2552081911

Κομοτηνή - Δημοκρίτου 8, Τηλ: 2531081280

Ξάνθη - 28ης Οκτωβρίου 244 και Καβάλας, Τηλ: 2541083130

Καβάλα - Ερυθρού Σταυρού 46, Τηλ.: 2510839883

Δράμα - Εθν. Αμύνης 12, Τηλ.: 2521039159


Το συγκρότημα, το οποίο έχει αρκετούς προσωπικούς φίλους στην χώρα μας, αισθάνθηκε την ανάγκη να στείλει ένα μήνυμα στους Έλληνες μέσω του James Mudriczki, του τραγουδιστή τους, λέγοντας: «Κατανοούμε όλοι μας τη θέση στην οποία βρεθήκατε και νομίζουμε, ότι κατανοούμε και τους λόγους. Έχουμε δει τη θέρμη σας ως λαό και έχουμε μοιραστεί μαζί σας πολύ καλές σας στιγμές. Θεωρούμε πάλι λογικό αυτή την εποχή να μην έχετε τόσες πολλές καλές στιγμές λόγω της κατάστασης. Έτσι προσπαθήσαμε να κάνουμε όσο γίνεται πιο εφικτό το να ξαναπεράσουμε καλά μαζί σε μια ώρα που το χρειάζεστε περισσότερο! Μείνετε στα πόδια σας και κρατηθείτε στις αξίες σας που σας κάνουν τόσο αξιόλογο λαό. Αυτά θα είναι ισχυρότερα από οποιοδήποτε συμφέρον οποιουδήποτε και θα επικρατήσουν!», και κατέληξε: “We’re all Greeks now!”.

Οι Puressence έχουν κυκλοφορήσει το άλμπουμ Solid State Recital από την Rockarolla από πέρυσι το καλοκαίρι και από αυτό το άλμπουμ έχει ξεχωρίσει το κομμάτι “In Harns Way” το οποίο και παίζεται αδιαλείπτως από τα ραδιόφωνα όλης της χώρας έκτοτε. Ένα ακόμα τραγούδι το οποίο περιέχεται στο άλμπουμ είναι το δεύτερο κομμάτι που ξεχώρισε, τιτλοφορείται “When Your Eyes Close” και είναι ένα ντουέτο με τη πασίγνωστη τραγουδίστρια Judy Collins από το Seattle των ΗΠΑ.


Τη συναυλία στην Αλεξανδρούπολη θα ανοίξουν οι INK, ένα alternative rock σχήμα από την Αλεξανδρούπολη, το οποίο υπάρχει εδώ και 13 χρόνια, μας έχει δώσει ένα άλμπουμ με διεθνή κυκλοφορία το 2008 και ετοιμάζονται φέτος για το δεύτερο βήμα τους.

Τη συναυλία στη Ξάνθη θα ανοίξουν οι Side Effects, ένα τρίο από την Ξάνθη, το οποίο με πολύ ιδιαίτερο τρόπο και χρησιμοποιώντας μόνο δύο κιθάρες και γυναικεία φωνητικά καταφέρνει να αποδώσει εξαιρετικά γνωστά κομμάτια από διάφορα είδη σύγχρονης μουσικής, και οι INK από την Αλεξανδρούπολη.

Τη συναυλία στη Δράμα θα ανοίξουν οι Dreamers από τη Καβάλα, μια μπάντα από 20ρηδες η οποία κινείται στο χώρο του ανεξάρτητου αγγλόφωνου ροκ, καθώς και οι DisplayeD από τη Δράμα, ένα τετραμελές indie rock σχήμα με επτά χρόνια ύπαρξης και δράσης στη περιοχή αλλά και εκτός αυτής.