Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Αν είναι δυνατόν: Λυκειάρχης τιμώρησε με αποβολή μαθητές επειδή διοργάνωσαν συλλαλητήριο κατά των Χρυσωρυχείων!!!

Αναμένονται σφοδρότατες αντιδράσεις και εκδηλώσεις αλληλεγγύης από όλους τους μαθητές της Θράκης, ενόψει και της αυριανής συγκέντρωσης στην Αλεξανδρούπολη
ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ
ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ
ΤΩΝ ΤΙΜΩΡΗΘΕΝΤΩΝ

Αυτοί είναι οι μαθητές του Κιλκίς που τιμωρήθηκαν με αποβολή από τον Λυκειάρχη τους επειδή διοργάνωσαν συλλαλητήριο κατά των μεταλλείων στο νομό τους.

Μην αποκλείσετε το μαθητικό αυτό κίνημα κατά των Χρυσωρυχείων να επεκταθεί και στην Θράκη, δεδομένης και της αυριανής πρώτης εκδήλωσης - αντίδρασης της Διανομαρχιακής για την πρόσφατη έγκριση της προμελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για τα μεταλλεία στο Πέραμα Έβρου.

Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στην Αλεξανδρούπολη μεσημέρι, ώρα δηλαδή που τα σχολεία θα λειτουργούν κανονικά. Ήδη όμως μαθητές προετοιμάζονται για να συμμετάσχουν - και φανταζόμαστε ότι τουλάχιστον σε εμάς δεν θα υπάρχει κανένας λυκειάρχης που θα τιμωρήσει για τέτοιο λόγο τους μαθητές.

Χώρια που κάτι μας λέει ότι οι Θρακιώτες μαθητές θα βγουν στου δρόμους και σε ένδειξη συμπαράστασης για τους μαθητές του Κιλκίς που διαμαρτυρήθηκαν γοα τα Χρυσωρυχεία στην περιοχή τους και βρήκαν τον μπελά τους για αυτό, με την αποβολή με την οποία τιμωρήθηκαν...