Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Αγριο κυνηγητό στους δρόμους της Ξάνθης εξαιτίας της κλοπής ενός... κινητού τηλεφώνου

Ο δικηγόρος (θύμα) πήρε στο κυνήγι τους τρεις δράστες, όταν όμως κουράστηκε συνέχισε την προσπάθεια ένας μουσουλμάνος μαθητής που έφτασε και κατάφερε να... συλλάβει τον ένοχο
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Την περασμένη Τετάρτη το μεσημέρι 3 άνδρες που απεδείχθη τελικά ότι ήταν κλέφτες, μπήκαν σε Δικηγορικό Γραφείο της οδού Μιχαήλ Βόγδου στον 4ο όροφο, και με γρήγορες κινήσεις άρπαξαν το κινητό τηλέφωνο του δικηγόρου και τράπηκαν σε φυγή. Ο δικηγόρος ξαφνιασμένος, όταν κατάλαβε τι συνέβη και άρχισε να τους κυνηγά στις σκάλες της πολυκατοικίας και στην συνέχεια στον δρόμο.


*Οι 3 κλέφτες χώρισαν τρέχοντας οι 2 προς την Νομαρχία Ξάνθης και ο ένας προς την Κεντρική Πλατεία, έστριψε προς το ρολόι και μπήκε στην οδό Στογιαννίδου. Ο δικηγόρος εξαντλημένος πια δεν μπορούσε πια να κυνηγήσει άλλο τον κλέφτη, και τον ρόλο του κηνυγού ανέλαβε ένας 17χρονος μαθητής (Μουσουλμάνος στο θρήσκευμα) που απεδείχθη πιο ταχύς από τον κλέφτη και στην γωνία Στογιαννίδου & Βενιζέλου τον σταμάτησε, πήρε το τηλέφωνο που παρέδωσε αμέσως στον κάτοχο του και κράτησε τον κλέφτη μέχρι που έφτασαν και οι Αστυνομικοί και τον παρέλαβαν για τα περαιτέρω!!!!

*Διαπιστώνουμε εδώ ότι πρώτον τα κρούσματα κλοπής έχουν πληθήνει τον τελευταίο καιρό, οι κλέφτες έχουν αποθρασυνθεί μπαίνοντας και κλέβοντας από σπίτια και γραφεία μέρα μεσημέρι αλλά το παρήγορο είναι ότι ακόμη υπάρχει το φιλότιμο του συνανθρώπου, του μικρού μαθητή που η άμεση επέμβαση του στάθηκε η αφορμή να συληφθεί ένας κλέφτης. Και όλα αυτά συμβαίνουν στην Ξάνθη μας!!!


Πηγή:  http://adesmeuti-thrakis.blogspot.com/