Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Δεν το Χ-άρηκαν ο Πανθρακικός με την Καλλονή

Ισόπαλος 1-1 έληξε ο αγώνας της ομάδας της Κομοτηνής στην Μυτιλίνη, με τον οποίο άνοιξε ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος

    ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Ισόπαλος 1-1 έληξε ο αγώνας ανάμεσα στην Καλλονή και τον Πανθρακικό σ’ ένα παιχνίδι που σημαδεύτηκε από τέσσερις αποβολές , οι οποίες καθόρισαν την εξέλιξή του.

Το τελικό αποτέλεσμα κάθε άλλο παρά ικανοποιεί τις δύο ομάδες, αφού οι μεν γηπεδούχοι προηγήθηκαν από ένα πέναλτι που δεν έγινε ποτέ, αλλά δεν κατάφεραν να κρατούσουν τη νίκη στα χέρια τους, ενώ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν μεν, αλλά θα έχασαν έδαφος στην προσπάθεια που κάνουν για να αναρριχηθούν στην κορυφή.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς να σημειωθούν αξιόλογες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, αν και δύο ήταν οι στιγμές που καθόρισε την εξέλιξή του.

Η πρώτη αφορά το 3ο λεπτό στο οποίο ο διαιτητής Βάτσιος απέβαλλε τους Ταραχούλσκι και Μπαλού, οι οποίοι διαπληκτίστηκαν, γεγονός που υποχρέωσε τις δύο ομάδες να συνεχίσουν το παιχνίδι με δέκα παίκτες.

Η δεύτερη στιγμή και η πιο καθοριστική, σημειώθηκε στο 41΄, όταν ο Σαρακατσάνος ανέτρεψε έξω από την περιοχή το Άλβες, αλλά ο Βάτσιος αφού συμβουλεύτηκε τον βοηθό του, καταλόγισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Λεοζίνιο, δίνοντας το προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Στο δεύτερο 45λεπτο, ο Πανθρακικός μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι, αναζητώντας την ισοφάριση, αλλά η Καλλονή είχε καλές τοποθετήσεις στην άμυνα.

Μετά την αποβολή του Σιλιγαρδάκη στο 61΄ωστόσο, που είχε ως αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να μείνουν με εννέα παίκτες, το συγκρότημα της Θράκης ανέβασε ακόμη περισσότερο την απόδοσή του και κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση σε 1-1 στο 78΄, με το εύστοχο πέναλτι του Κοντογουλίδη, που έμελλε να είναι το τελικό σκορ.

Οι αποφάσεις του Βάτσιου από τον σύνδεσμο της Δυτικής Αττικής, επηρέασαν την εξέλιξη της αναμέτρησης, αφού απέβαλλε τέσσερις παίκτες, δύο από κάθε ομάδα (Ταραχούλσκι 4΄, Μπαλού 4΄, Σιλιγαρδάκη 61΄και Μουνάφο 87΄), ενώ έδειξε συνολικά εννέα κίτρινες κάρτες (Σιλιγαρδάκης, Μαρσέλο, Χατζόπουλος, Χωριανόπουλος, Μανουσάκης, Ντος Σάντος, Σαρακατσάνος, Μουνάφο, Χρήστου).

ΑΕΛ Καλλονής (Γιάννης Ματζουράκης): Σουλογάνης, Χατζόπουλος, Καρακώστας, Χωριανόπουλος, Μήτσης, Σιλιγαρδάκης, Μαρσέλο, Ζουρούδης (74' Προβατίδης), Λεοζίνιο (70' Μανουσάκης), Μανούσος (84' Ντος Σάντος), Ταραχούλσκι.

Πανθρακικός (Σάββας Παντελίδης): Κουτσόπουλος, Μουνάφο, Χρήστου, Βαγγελόπουλος, Πόνσε, Μπαϊκαρά, Μπαλού, Σαρακατσάνος (68' Σουλτανίδης), Μίνγκας (50' Μπέλιτς), Σκλιοπίδης (57' Στάθης), Κοντογουλίδης.

.