Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Κατήγγειλαν βανδαλισμούς στο κολυμβητήριο Ξάνθης με παλιές φωτό και ενώ οι ζημιές είχαν ήδη αποκατασταθεί!!!

Απίστευτη γκάφα από δύο συμβούλου της αντιπολίτευσης, που έφεραν το θέμα στην προσεχή συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Το θέμα των καταστροφών στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ φέρνει στην προσεχή συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής η δημοτική κίνηση «ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ» με επιστολή που έστειλε και σας ενημερώσαμε για αυτήν εδω: http://thrakilive.blogspot.com/2012/03/blog-post_1194.html


ΣΤΙΣ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΒΟΡΙΔΗ

Χθες στην «Ανοιχτή γραμμή» μιλώντας στον Πάνο Παπαδόπουλο ο Δημήτρης Βορίδης ρωτήθηκε πότε «τραβήχτηκαν» και οι φωτογραφίες που δείχνουν τους βανδαλισμούς που έγιναν στο κολυμβητηρίου.

Ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης είπε στις 28 Φεβρουαρίου κι ότι αυτός έδωσε τις φωτογραφίες και στον Βαγγέλη Βασιλειάδη για το πρόσφατο πρωτοσέλιδο του «Ακρίτα». Μάλιστα κοστολόγησε τις ζημιές και τους βανδαλισμούς στο Κολυμβητήριο της τάξεως των 100.000 Ευρώ περίπου!!!

Ο Πάνος Παπαδόπουλος τότε επέμενε μήπως έχουν αποκατασταθεί ήδη οι ζημιές αλλά ο κύριος Βορίδης απάντησε ότι δεν γνωρίζει και γι’ αυτό αναμένει την επόμενη συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.


ΝΙΚΟΣ ΣΠΥΡΙΔΟΠΟΥΛΟΣ: ΠΑΛΙΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ...

Από την πλευρά του ο υπεύθυνος του Αθλητισμού στον Δήμο Ξάνθης Νίκος Σπυριδόπουλος μιλώντας στην «Ανοιχτή γραμμή» του Life 92.1 fm επεσήμανε ότι «οι φωτογραφίες του κυρίου Βορίδη είναι παλιές, οι ζημιές από τους συγκεκριμένους βανδαλισμούς των τύπων που πάνε να κλέψουν αλουμίνια, καλώδια κλπ δεν είναι μεγαλύτερες από 3.000 Ευρώ, επισημαίνοντας ότι την επομένη μέρα που ο Δήμος διαπίστωσε τις ζημιές που είχαν σημειωθεί, πήγε και τις αποκατέστησε μέχρι ένα σημείο. Δηλαδή τα αλουμίνια για παράδειγμα που είχαν βγει και δεν πρόλαβαν οι δράστες να απομακρύνουν, τοποθετήθηκαν εκ νέου στις θέσεις τους. η υπηρεσία καθαριότητας καθάρισε τον χώρο όσο μπορούσε και γίνονται προσπάθειες αλλά δεν υπάρχουν χρήματα για το καλύτερο που μπορεί να γίνει.


ΑΝΤΙΠΑΡΑΒΟΛΗ ΤΩΝ...ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ

Μετά από την αντιπαράθεση Νίκου Σπυριδόπουλου και Βορίδη, εμείς στείλαμε συνεργείο μας και φωτογραφίσαμε την κατάσταση ως έχει σήμερα. Διαπιστώσαμε ότι τα αλουμίνια επανατοποθετήθηκαν, τα παράθυρα όμως παραμένουν (τα περισσότερα) χωρίς τζάμια ή με σοβαρές ζημίες!!!

Δηλαδή βρισκόμαστε ήδη στο σημείο αποκατάστασης των σοβαρών ζημιών που έχουν ήδη συμβεί στο χώρο. Κι έπονται κι άλλες...


ΠΟΤΕ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ

Ούτε φέτος, ούτε το χρόνου κατά πάσα πιθανότητα θα λειτουργήσει το δημοτικό Κολυμβητήριο Ξάνθης σύμφωνα με δηλώσεις του Υπευθύνου του αθλητικού τομέα Νίκου Σπυριδόπουλο, λόγω... χρημάτων!

-Αν δεν έρθουν χρήματα για τα καύσιμα ή την συντήρηση του Κολυμβητηρίου, αυτό θα παραμείνει κλειστό γιατί δεν γίνεται διαφορετικά επεσήμανε χαρακτηριστικά ο Νίκος Σπυριδόπουλος χαρακτηριστικά απογοητεύοντας κολυμβητές και γονείς.

 
Πηγη:  http://maxitisthrakis.blogspot.com/