Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Μπέρδεψε ακόμα και τα φερέφωνά του ο Ξυνίδης με τις επιλογές του

"Δεν επιβεβαιώνεται αλλά ούτε διαψεύδεται ότι είναι με τον Βενιζέλο", γράφει το φιλικά προσκείμενο στον αναπληρωτή υπουργό Ανάπτυξης


    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ


Εντύπωση έχει προκαλέσει σε αρκετούς η πληροφορία σύμφωνα με την οποία η ομάδα των "7" έχει συναντηθεί με τον Βαγγέλη Βενιζέλο και έχει συμφωνήσει να τον στηρίξει ως νέο Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ. Ακόμα και στο Xanthipress.
Ως γνωστόν, η ομάδα αποτελείται από τους Αν. Υπουργούς Φίλιππο Σαχινίδη καιΣωκράτη Ξυνίδη και τους Υφυπουργούς Γιώργο Πεταλωτή, Ιωάννη Δριβελέγκα, Ιωάννη Μανιάτη, Μάρκο Μπόλαρη, Μανώλη Όθωνα. Όπως γράψαμε, στη συνάντησή τους με τον Βαγγέλη Βενιζέλο εξέφρασαν την ανάγκη να μείνει ενωμένο το ΠΑΣΟΚ, να υπάρξει συλλογικότητα στις κομματικές διαδικασίες και να διεκδικηθεί το καλύτερο δυνατό εκλογικό αποτέλεσμα ενώ εξέφρασαν τη στήριξή τους στον Υπουργό Οικονομικών.

Το Xanthipress σχολιάζει:  "Το σενάριο αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί από κάποιον, ιδιαίτερα δε δεν επιβεβαιώνεται μέχρι στιγμής από την πλευρά Ξυνίδη, αλλά ούτε και διαψεύδεται. Πολύ περισσότερο για τον Ξανθιώτη Υπουργό, δημιουργεί εντύπωση καθώς αποτελεί προσωπική επιλογή και άνθρωποι του περιβάλλοντος Παπανδρέου".

Αυτά γράφει, με αυτήν την σύνταξη, το Xanthipress. Βέβαια, δεν αποτελεί μόνο ο Ξυνίδης επιλογή του Παπανδρέου αλλά και όλοι οι υπόλοιποι της ομάδα των επτά, με πρώ το και καλύτερο φυσικά τον Κομοτηναίο πεταλωτή, που διετέλεσε δυο χρόνια και κυβερνητικός του εκπρόσωπος.

Τις επόμενες μέρες και μέχρι το Πολιτικό Συμβούλιο αναμένεται να ξεκαθαρίσει και επίσημα, προφανώς, η στάση των 7 μελών του Υπουργικού Συμβουλίου. Η ομάδα των "7", όπως είναι γνωστό έχει ζητήσει τη μετατροπή του Εθνικού Συμβουλίου σε έκτακτο συνέδριο για την εκλογή του νέου Αρχηγού του ΠΑΣΟΚ χωρίς διαδικασίες βάσης.

.