Δευτέρα 16 Απριλίου 2012

Είδηση σοκ: Τρεις αυτοκτονίες στην Θράκη το Πάσχα!

Ούτε ένας ούτε δύο αλλά τρεις άνθρωποι έβαλαν τέλος στη ζωή τους την Κυριακή του Πάσχα και σήμερα Δευτέρα, δηλαδή σε λιγότερο από 48 ώρες, όλοι με απαγχονισμό...

      ΜΑΘΕΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΙΟΙ, ΠΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ



Αν ισχύει, γιατί λόγω αργίας είναι δύσκολο να επιβεβαιωθεί, είναι η ΕΙΔΗΣΗ των ημερών. Τρεις άνθρωποι έβαλαν τέλος στη ζωή τους μέσα σε δύο μέρες στην Θράκη. Αντιγράφουμε από το ethraki.com:

Πάσχα και Δεύτερη μέρα του Πάσχα σημειώθηκαν τρεις αυτοκτονίες στη Θράκη συνολικά.

Πρόκειται για μια 56χρονη γυναίκα από την Ξάνθη, έναν 80χρονο άνδρα από την Αλεξανδρούπολη και έναν 21χρονο άνδρα από τη Γρατινή Ροδόπης. Και οι τρείς αυτόχειρες έβαλαν τέλος στην ζωή τους με απαγχονισμό. Η οικονομική κρίση και ο αυτοκτονικός ιδεασμός φαίνεται πως δεν κάνουν διακρίσεις ούτε στο φύλο, ούτε στην ηλικία.



Μας κάνει εντύπωση πάντως πως τέτοια σοβαρή είδηση, η συγκεκριμένη ιστοσελίδα που την δημοσιεύει με σημερινή της ανάρτηση δεν την θεωρει καν σημαντική. Δεν είναι στα κύρια θέματα, δεν είναι καν στα διπλανά που προτείνονται ως σημαντικά, αλλά πρέπει να ψάξει κάποιος στην ενότητα "Θράκη" για να τν εντοπίσει, μετά από μια ανάρτηση για την βραχονησίδα Λαδόξερα, στην Σαμοθράκη.

Και ειλικρινά απορούμε:  ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΣΧΕΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ
Ή  ΣΥΝΗΘΙΣΑΜΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΤΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙΣ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ ΑΦΥΣΙΚΟ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΡΕΙΣ ΜΑΖΕΜΕΝΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΗΜΕΡΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΤΕΝΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΜΑΣ;

.