Δευτέρα 16 Απριλίου 2012

Ο Πάνος Καμμένος υποψήφιος στον Έβρο λόγω του... facebook;

Υπέβαλε σχετικό ερώτημα και από τις μέχρι στιγμής απαντήσεις, συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να βάλει υποψηφιότητα στην περιοχή μας, όπως φημολογείται ότι θα κάνει και ο Αντώνης Σαμαράς
                   ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΕΧΡΙ
ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ




Το έκανε το... θαύμα του ο Πάνος Καμένος. Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κατέθεσε το ερώτημα που θα ήθελαν οι ψηφοφόροι του να τον δουν υποψήφιο εκτός από τη Β' Αθήνας και από τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα έχουμε ντέρμπι ανάμεσα σε Εβρο και Β' Θεσσαλονίκης.

Η Θεσσαλονίκη προηγείται μεν με 888 ψήφους έναντι 687 του Έβρου, όμως υπάρχουν και αρκετοί που δίνουν απαντήσεις του τύπου "όσο πιο κοντά στα σύνορα" ή "στα σύνορα, στους πραγματικούς φύλακες της πατρίδας". Επίσης, υπάρχουν 11 που ψηφίζουν Ροδόπη και 12 που ψηφίζουν Ξάνθη, ενώ ένας γράφει... Θράκη - αν και δεν πρόκειται για εκλογική περιφέρεια.

Συνολικά μέχρι στιγμής έχουν ψηφίσει 3.104 άτομα. Θα σας κρατάμε ενήμερους για την πορεία της ψηφοφορίας. Όσοι επιθυμείτε να συμμτάσχετε στην ψηφοφορία που διοργανώνει ο Πάνος Καμμένος, πληκτρολογίστε εδώ:  http://www.facebook.com/AnexartitoiEllines.

Το ThrakiLive υπενθυμίζει ότι όπως έχουμε γράψει από τη Μεγάλη Παρασκευή, σοβαρές πιθανότητες να εκτεθεί ως υποψήφιος βου΄λευτής στον Έβρο έχει και ο Αντώνης Σαμαράς της ΝΔ. Δείτε τι γράφαμε εδώ:  Σκέψεις να είναι υποψήφιος στον Έβρο από τον Αντ. Σαμαρά!

.