Δευτέρα 16 Απριλίου 2012

Ερχεται στην Ξάνθη για προεκλογική ομιλία ο Αλέξης Τσίπρας

Αν επιβεβαιωθεί η πληροφορία, τότε αφενός αποδεικνύεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στοχεύει σε έδρα στο νομό και αφετέρου θα πρέπει να αποκλειστεί αλλη ομιλία στην γειτονική Καβάλα, οπότε και ενδεχόμενη κάθοδός του εκεί ως υποψηφίου βουλευτή                 ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ;



 Ο Πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας θα επισκεφθεί την Ξάνθη στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας για τις εκλογές της 6ης Μαΐου.


Ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαιώνει την πληροφορία του XanthiPress.gr ότι ο Πρόεδρος τη ΣΥΝ έχει ήδη συμπεριλάβει την Ξάνθη στο πρόγραμμα των εμφανίσεών του για τις 26 Απριλίου. Είναι ο πρώτος πολιτικός αρχηγός που κάνει γνωστή την επίσκεψή του στην Ξάνθη, σηματοδοτώντας ίσως και την προσδοκία που εκδηλώνει ο ΣΥΡΙΖΑ για εκλογή βουλευτή στην εκλογική περιφέρεια της Ξάνθης.



Ανοιχτή συγκέντρωση στην πλατεία !

Αυτό που κάνει εντύπωση πάντως ότι οι επιτελείς του ΣΥΡΙΖΑ σε συνεργασία με τη ΝΕ της Ξάνθης προχωρούν σε μια κίνηση που αποφεύγουν οι περισσότεροι αρχηγοί και δεν είναι άλλη από την ανοιχτή συγκέντρωση. Έτσι, σύμφωνα με τις ενδείξεις, ο Αλέξης Τσίπρας θα μιλήσει στην Κεντρική Πλατεία της Ξάνθης το βράδυ της Πέμπτης 26ης Απριλίου.

Τέλος, σε ότι αφορά στις πληροφορίες των αθηναϊκών μέσων ότι ενδέχεται είναι υποψήφιος στην εκλογική περιφέρεια Καβάλας, αυτό μάλλον αποκλείεται καθώς φαίνεται ότι το ψηφοδέλτιο της γειτονικής πόλης έχει ήδη κλείσει και θα ανακοινωθεί άμεσα.

 
Πηγή:  http://www.xanthipress.gr/