Δευτέρα 16 Απριλίου 2012

Αύριο ανακοινώνονται τα «γαλάζια» ψηφοδέλτια για την Θράκη

Γύρω στις 3.00 το μεσημέρι θα έχουν υπάρξει επίσημες ανακοινώσεις για το σύνολο της χώρας, σύμφωνα με τις διαρροές της Συγγρού
           ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τα ψηφοδέλτια του κόμματος στην Θράκη αλλά και στην υπόλοιπη χώρα θα ανακοινώσει την Τρίτη η ΝΔ, ξεκινώντας ουσιαστικά και την προεκλογική περίοδο. Στις 12.00 το μεσημέρι θα συνεδριάσει για πρώτη φορά η Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα του κόμματος υπό τον Αντώνη Σαμαρά, ενώ στις 2.00 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΝΔ στη Λεωφόρο Συγγρού. Μέχρι τις 3.00 το μεσημέρι αναμένεται να έχει βγει επίσημη ανακοίνωση με όλα τα ονόματα, όπως ανέφερε στο δελτίο του Mega η Μαρία Σπυράκη.

Το επόμενο Σαββατοκύριακο μάλιστα, ο κ. Σαμαράς θα ξεκινήσει τις περιοδείες του σε όλη τη χώρα από τη Δυτική Ελλάδα, ενώ ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στις μονοεδρικές και νησιωτικές περιοχές της χώρας. Λογικά θα έρθει πάντως και από την Θράκη.

Ο κ. Σαμαράς πραγματοποιεί συνεχείς συσκέψεις με τους στενούς του συνεργάτες καθώς την Πέμπτη θα παρουσιάσει στο Ζάππειο το σχέδιό του για την ανάκαμψη της Οικονομίας, τις βασικές δηλαδή προτάσεις του για το πώς η χώρα θα καταφέρει να ξεπεράσει την κρίση. Την επιμέλεια της όλης εκδήλωσης, πέρα από το οικονομικό επιτελείο της ΝΔ, έχει πρωτίστως ο Γραμματέας Προγράμματος και βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης.

Πάντως, ση ΝΔ ήδη προετοιμάζονται και για την παρουσίαση από τον Αντώνη Σαμαρά του προγράμματος του κόμματος για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και της λαθρομετανάστευσης, θέμα στο οποίο στη ΝΔ δίνουν ιδιαίτερα μεγάλη σημασία...

.