Δευτέρα 16 Απριλίου 2012

Ο δημοσιογράφος - παρουσιαστής του Mega που θα είναι υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ!

Μην ξεγελιέστε: ίσως και να μην είναι αυτός που νομίζετε

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΝΑ ΣΠΑΡΤΑΡΙΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΛΙΑΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ "ΔΙΚΟ ΜΑΣ" ΤΖΟΡΝΤΑΝ



Σε ένα από τα τελευταία "Τέτοια ημέρα πριν ένα χρόνο στο Thrakilive" θυμηθήκαμε τις φήμες που υπήρχαν τότε για κάθοδο του ξανθιώτη Ιορδάνη Χασαπόπουλου στον πολιτικό στίβο με το ΠΑΣΟΚ, το ρεπορτάζ του οποίου καλύπτει άλλωστε στο Mega.

Αν και ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί το ψηφοδέλτιο της Ξάνθης, ο Χασαπόπουλος δεν ενδιαφέρεται να ασχοληθεί με την πολιτική. Ωστόσο στις επικείμενες εκλογές θα έχουμε έναν άλλον δημοσιογράφο - παρουσιαστή του Mega ως υποψήφιο βουλευτή: τον Αντώνη Λιάρο στην περιφέρεια Αττικής.

Μάλιστα, ο ίδιος αποκαλύπτει σε συνέντευξη στο Πρώτο Θέμα ότι το 2007 ότι αν και παρουσιαστής δελτίου ειδήσεων,  ψήφισε πολιτικό αρχηγό σε εσωκομματική διαδικασία και μάλιστα  πήγε και... ψήφισε τον Βενιζέλο!!!


Με αφορμή αυτό, θυμηθήκαμε όμως και το εξής σπαρταριστό περιστατικό, με πρωταγωνιστές τον (υποψήφιο βουλευτή πλέον) Λιάρο και τον (δικό μας) Τζόρνταν, που πλέον εξηγεί πολλά:

Είναι Ιούλιος του 2011, σε εξέλιξη είναι το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Mega, ο Α. Λιάρος στην παρουσίαση και ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος σε ζωντανή σύνδεση από το υπουργικό συμβούλιο.


Λιάρος: Ιορδάνη είδαμε τι είπε ο Ευάγγελος Βενιζέλος στο υπουργικό συμβούλιο, πες μας τώρα πως έκλεισε την ομιλία του

Ιορδάνης: ο Γιώργος Παπανδρέου, εννοείς Αντώνη...

Λιάρος: Ναι Ιορδάνη πες μας τι είπε ο Ευ. Βενιζέλος

Ιορδάνης: Ο Γιώργος Παπανδρέου. Ο Βενιζέλος είναι στη Γερμανία!


Σε ελεύθερη απόδοση; Ο Λιάρος είχε χρίσει από τότε τον Βενιζέλο Πρωθυπουργό - και μάται προσπαθούσε ο ημέτερος Ιορδάνης να τον επαναφέρει στην τάξη ότι... έλειπε στη Γερμανία και δεν έκανε αυτός την ομιλία στο υπουργικό...

 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΛΙΑΡΟΥ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ"