Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Σήμερα κατατίθεται η υποψηφιότητα Χατζηοσμάν

Θα κατατεθεί πριν καν το ΠΑΣΟΚ δώσει επισήμως στην δημοσιότητα την λίστα, καθώς ο μειονοτικός θεωρεί δεδομένο ότι θα βρίσκεται στην πρώτη θέση αυτής
ΤΙ ΘΑ ΕΚΛΑΒΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ 
ΚΙΝΗΣΗ Η ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ;




Σήμερα Πέμπτη καταθέτει την υποψηφιότητά του στο πρωτοδικείο Κομοτηνής, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «KomotiniPress», ο Αχμέτ Χατζηοσμάν.



Είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι η υποψηφιότητα αυτή κατατίθεται πριν καν το ΠΑΣΟΚ ανακοινώσει επίσημα τη λίστα των υποψηφίων του και την σειρά κατάταξης τους στο ψηφοδέλτιο του νομού Ροδόπης. Κύκλοι του κ. Χατζηοσμαν έλεγαν ότι είναι βέβαιοι πως ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ θα είναι εκ νέου επικεφαλής της λίστας στο νομό Ροδόπης, η κίνηση του όμως αυτή θα μπορούσε να εκληφθεί κι ως άσκηση πίεσης προς την Ιπποκράτους ώστε να τοποθετηθεί ντε φάκτο στην πρώτη θέση του ψηφοδελτίου.

Εν τω μεταξύ έντονος προβληματισμός επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ καθώς δεν ανακοινώνεται το ψηφοδέλτιο του νομού Ροδόπης κι η σειρά κατάταξης των υποψηφίων του στη λίστα ενώ την ίδια στιγμή το αντίστοιχο ψηφοδέλτιο στην Ξάνθη με επικεφαλής τον Χουσεΐν Ζεϊμπέκ έχει ανακοινωθεί εδώ και μια εβδομάδα. Ο εκνευρισμός στο χώρο του ΣΥΡΙΖΑ εντείνεται κι από την πιθανολογούμενη υποψηφιότητα του Ιλχάν Αχμέτ με τη ΔΗΜΑΡ η οποία και ανακατεύει την τράπουλα των εκλογών στο νομό Ροδόπης.

Τέλος να σημειωθεί ότι αύριο Πέμπτη στις 12 και μισή το μεσημέρι ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης θα συναντηθεί στα γραφεία του κόμματος στην Αθήνα με τον Ιλχάν Αχμέτ. 

.