Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

Οι ποδηλάτες ξεκινάνε από Ξάνθη-Κομοτηνή και συναντιούνται σήμερα στο Φανάρι!

Μια πρωτότυπη πρωτοβουλία ποδηλατών από τις δύο πόλεις ώστε να συνδυάσουν την κυριακάτικη βόλτα τους με μια συνάντηση στο πιο ζεστό σημείο μεταξύ των δύο πόλεων


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ





Οι ποδηλάτες της Ξάνθης και της Κομοτηνής ξεκινούν από τις δύο πόλεις και συναντιούνται στο Φανάρι την Κυριακή.

Είναι μια πρωτότυπη και χρήσιμη πρωτοβουλία ποδηλατών από τις δύο πόλεις ώστε να συνδυάσουν την Κυριακάτικη βόλτα -πάντα με κράνος- με μια συνάντηση των δύο πόλεων στο πιο «ζεστό» σημείο μεταξύ των δύο πόλεων.
Όπως αναφέρουν σχετικά οι έχοντες τη σχετική πρωτοβουλία οι ποδηλάτες της Ξάνθης ξεκινάνε από την Πλατεία και οι ποδηλάτες της Κομοτηνής από το Ηρώ στις 10.
Όπως αναφέρεουν: «Κινούμαστε με ρυθμό σταθερό και με ενδιάμεσες στάσεις για να βγουν τα χιλιόμετρα της διαδρομής. Όσοι θέλετε να κάνετε μπάνιο, εξοπλιστείτε με τα απαραίτητα! Κράνος απαιτείται καθώς κινούμαστε σε δρόμο υψηλής επικινδυνότητας. Η απόσταση δεν είναι μικρή, αλλά δεν είναι και δύσκολη εφόσον υπάρχει παρέα και πηγαίνουμε όλοι μαζί, θα διαπιστώσετε ότι τα χιλιόμετρα βγαίνουν ακόμη και για τους πιο άπειρους. Ωστόσο όσοι έρθετε φροντίστε προηγουμένως να έχετε ελέγξει την κατάσταση του ποδηλάτου σας.

Καγκουριές, χαζομάρες κτλ σε αυτήν τη διαδρομή απαγορεύονται δια ροπάλου γιατί τα Ι.Χ. δεν αστειεύονται. Nερό μαζί σας ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ, καθώς και κάποιο σνακ ή φρούτο. Ελαφριά ένδυση για όσους δεν έχετε ποδηλατικά ρούχα.»

Πηγή:  http://www.komotinipress.gr/