Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Θρακιώτες ομογενείς στο Βρότσλαβ

Βρέθηκαν στην όμορφη πολωνική πόλη προχθές για να συμπαρασταθούν στον αγώνα της Εθνικής Ομάδας με την Τσεχία, όπως αποκάλυψε ο απεσταλμένος του "Thrakisport" στην Πολωνία


    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΜΕΤΕΔΩΣΕ

Οι θρακιώτες οπαδοί της Εθνικής Ομάδας δεν έλειψαν ούτε από το γήπεδο του Βρότσλαβ, όπως και από τους δρόμους της γραφικής πόλης πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Μπορεί οι τσέχοι οπαδοί να κυριαρχούσαν αριθμητικά, αφού άλλωστε η συγκεκριμένη πόλη βρίσκεται μια ανάσα από τα σύνορα με την Τσεχία, ωστόσο και οι 2.500 έλληνες έκαναν δυναμική παρουσία στο Βρότσλαβ.

Ο φακός του «thrakisport.gr» εντόπισε μεταξύ άλλων τους Τάσο Πουρτουλίδη και Μαρίνο Μαρινάκη να περπατούν στους δρόμους του Βρότσλαβ, μπροστά από μια από τις κοπέλες που φρόντιζαν να βάφουν τα πρόσωπα των ελλήνων οπαδών στα χρώματα της γαλανόλευκης (η οποία παράλληλα φρόντιζε να επιδεικνύει και να διαφημίζει αυτήν της την ιδιότητα με... κάθε τρόπο).

Φίλοι από την Νυρεμβέργη, με καταγωγή από Καβάλα και Ξάνθη αντίστοιχα, πήραν το τρένο από την Γερμανία προκειμένου μετά από ένα πολύωρο ταξίδι να καταφέρουν να φτάσουν στην γραφική πολωνική πόλη, να παρακολουθήσουν το παιχνίδι, να συμπαρασταθούν στην Εθνική Ομάδα.

Το ταξίδι δεν στέφθηκε από θετικό αποτέλεσμα, ωστόσο η απάντηση ήταν χαρακτηριστική: «Δεν ξενερώνουμε ποτέ! Και σε κάθε περίπτωση, το μπορούμε...».