Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Η πορεία των έργων του ΕΣΠΑ σε συνάντηση εργασίας στην Κομοτηνή

Εξετάστηκε το πρωί σε σύσκεψη στην οποία συμμετείχαν  Γιαννακίδης, Δαμιανίδης, Πετρίδης, Καρασταύρου, Πιτσινίγκος και υπηρεσιακοί παράγοντες


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ



Η πορεία των έργων του  ΕΣΠΑ  αλλά και η προετοιμασία των νέων προτάσεων προς ένταξη στα χρηματοδοτικά εργαλεία που διαχειρίζεται η Περιφέρεια ΑΜ-Θ εξετάστηκε σε συνάντηση εργασίας που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Δημάρχου Κομοτηναίων την Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012, υπό την προεδρεία του Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Άρη Γιαννακίδη.


Στην σύσκεψη επίσης συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Παύλος Δαμιανίδης, ο Δήμαρχος Κομοτηναίων Γιώργος Πετρίδης, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Δημήτρης Καρασταύρου, ο Προϊστάμενος της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής η Αρχής της Περιφέρειας ΑΜ -Θ Βασίλης Πιτσινίγκος και υπηρεσιακοί παράγοντες.  

Μετά το τέλος της συνάντησης ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ κ. Γιαννακίδης  χαρακτήρισε τον  Δήμο Κομοτηνής και την ΔΕΥΑΚ ως «πρότυπα αναφοράς», επισημαίνοντας ότι προχωρά η συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση προκειμένου ν’ αξιοποιηθούν όλοι οι διαθέσιμοι πόροι που προέρχονται από ευρωπαϊκές χρηματοδοτήσεις.  

.