Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Ξέρουν όλοι τις νυκτερινές κόντρες στις Φέρρες- Επιτέλους σταματήστε της με αφορμή τον τραγικό θάνατο του 22χρόνου

Η συγκλονιστική ανάρτηση στο facebook από τον αντιδήμαρχο της περιοχής Νίκο Γκότση, με αφορμή τον θάνατο του 22χρονου γείτονά του Δημήτρη


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ






Ένας ακόμη νεαρός των Φερών ο Δημήτρης που ήταν και γείτονας μου, άφησε την τελευταία του πνοή στον Ν. Συνοικισμό. Τον Δημήτρη προσωπικά του είχα κάνει πολλές φορές φιλικές συστάσεις για την ταχύτητα που κινούνταν στην γειτονιά αλλά και στις Φέρες. Πάντα γελώντας μου έλεγε εντάξει δεν θα τρέχω. Η αλήθεια είναι όμως ότι το έκανε προκαλώντας πολλές φορές την μοίρα του. Πολλοί το ξέραμε ότι ήταν θέμα χρόνου να γίνει το κακό και έγινε σήμερα. Θα πρέπει όλοι όσοι καβαλάνε δίκυκλα και ιδιαίτερα μεγάλου κυβισμού, μετά από αυτό το γεγονός να αντιληφθούν ότι η ζωή μας κρέμεται σε πολύ ψηλή κλωστή και ότι πολύ εύκολα μπορεί να κοπεί. Το δίκυκλο πρέπει να αντιμετωπίζεται με προσοχή και σεβασμό. Είναι κρίμα κάτι που για κάποιους αποτελεί μεράκι, πάθος, αγάπη, έρωτα, τρέλα, τρόπο ζωής, να έρθει στιγμή για τους γονείς να το εισπράξουν ως φαρμάκι μέχρι να κλείσουν τα μάτια τους. Καλό παράδεισο Δημήτρη.

Το παραπάνω αποτελεί ανάρτηση στο Facebook του Αντιδημάρχου Φερρών Νικόλαου Γκότση.


Δυστυχώς όμως ένα ακόμη νέο παιδί έχασε την ζωή του από την τρέλλα δυστυχώς που έχουν οι νέοι, αλλά και λόγω της αδιαφορίας που δείχνουν όλοι αυτοί που θα έπρεπε να αντιμετωπίζουν την υπάρχουσα κατάσταση. Από χθες το βράδυ δεκάδες άτομα επικοινώνησαν μαζί μας και μας ζήτησαν να δημοσιοποιήσουμε τις καθημερινές κόντρες που γίνονται τόσο στο νό συνοικισμό, όσο και από την περιοχή των Πεύκων. Μάλιστα για του λόγου του αληθές μας κάλεσαν να φωτογραφήσουμε τον δρόμο που έχει εκατοντάδες ροδιές από μοτοσικλέτες. Μας επισήμαναν ακόμη ότι καθημερινά γίνονται "κόντρες θανάτου" και από τύχη ο αριθμός των θυμάτων είναι ακόμη μικρός.





Πηγή:  http://www.faros24.gr/