Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Απίστευτο: χάθηκε η βαλίτσα της στο αεροδρόμιο και τραγούδησε με δανεικά ρούχα στην Ξάνθη η Τάμτα!!!

Εξαλλη η όμορφη γνωστή τραγουδίστρια, που ανέβηκε στην Θράκη για μία και μόνο εμφάνιση αλλά και αυτή της βγήκε... ξινή


ΜΑΘΕΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ



Μια συναυλία με πολλά απρόοπτα έδωσε χθες το βράδυ η Τάμτα. Η γνωστή ερμηνεύτρια στο πλαίσιο της καλοκαιρινής της περιοδείας ταξίδεψε ως την Ξάνθη, αλλά τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμενε.



Όλα ξεκίνησαν όταν η Τάμτα με την ομάδα της προσγειώθηκαν με το αεροπλάνο για να πάνε στο “My Club” στην Ξάνθη όπου θα γινόταν η βραδινή της εμφάνιση. Όταν όμως έφθασαν εκεί η βαλίτσα της, όπως και των συνεργατών της δεν βρέθηκαν. Παρόλο που η ίδια περίμενε για αρκετή ώρα στο διάδρομο με τις αποσκευές η βαλίτσα της είχε κάνει φτερά. Λίγο αργότερα οι υπεύθυνοι του αεροδρομίου την ενημέρωσαν πως τελικά οι αποσκευές τους δεν ήρθαν με την πτήση τους γιατί δεν ... χωρούσαν.

Η Τάμτα αγχώθηκε πολύ με το περιστατικό, καθώς δεν ήξερε πως θα εμφανιστεί στη σκηνή. Όπως έγραψε και η ίδια στο twitter της “Θεωρώ τραγική τη δικαιολογία δεν χωρούσαν οι βαλίτσες, έτσι απλά. Χωρίς να σε ενημερώσουν πριν φύγει το αεροπλάνο”.(εικόνα 2)
Ωστόσο, η Τάμτα δεν έχασε την αισιοδοξία της, δανείστηκε ρούχα για την live εμφάνισή της και τραγούδησε χωρίς μακιγιάζ, φορώντας μόνο ένα κραγιόν που πήρε από την barwoman. (εικόνα 1) Η συναυλία της, πάντως, είχε μεγάλη επιτυχία και η ίδια κέρδισε το θερμό χειροκρότημα του κοινού που ήταν η μεγαλύτερη επιβράβευση για την ταλαιπωρία που πέρασε.