Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Περιοδεία του προέδρου της ΑΕΚ στην Θράκη

Περισσότεροι από 120 φίλοι του δικεφάλου παρέστησαν στο Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας - Αλληλεγγύης, Παιδείας και Περιβάλλοντος στην Αλεξανδρούπολη


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ




Περισσότεροι από 120 φίλοι της ΑΕΚ παρέστησαν στο Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας-Αλληλεγγύης Παιδείας και Περιβάλλοντος στην Αλεξανδρούπολη και ζήτησαν ενεργοποίηση από τους Δημητρέλο και Κωστή.


Μπορεί το ραντεβού να είχε οριστεί για πρωινή ώρα (11:00) σήμερα, αλλά ο κόσμος της ΑΕΚ στην Αλεξανδρούπολη πήγε στο Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας-Αλληλεγγύης Παιδείας και Περιβάλλοντος να ακούσει τους Ανδρέα Δημητρέλο και Χρήστο Κωστή. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ και ο Γενικός Αρχηγός τόνισαν στους οπαδούς της Ένωσης ότι είναι πολύ σημαντική και πολύτιμη η βοήθεια τους για να καταφέρει να επιβιώσει η ΑΕΚ τόσο από τα διαρκείας, όσο και από την οικονομική ενίσχυση. 


Ο κόσμος της ΑΕΚ έδειξε διάθεση να βοηθήσει και είπε... αρκετά για τις προηγούμενες διοικήσεις της ομάδας που έκαναν κακοδιαχείρηση. Όμως, τόσο ο Δημητρέλος όσο και ο Κωστής τόνισαν ότι πρέπει να μπει μια γραμμή με το παρελθόν και να κοιτάξουμε όλοι μαζί πως θα πορευτούμε για το καλό της ΑΕΚ που κινδυνεύει. Οι φίλοι της Ένωσης ζήτησαν αλήθειες, διοικητική και οικονομική «υγεία» και δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας με δυνατότητες και παίκτες που θα ξέρουν τι φανέλα φορούν.Μάλιστα, οι οπαδοί ζήτησαν να πάει η ΑΕΚ στην Αλεξανδρούπολη τον Αύγουστο για ένα φιλικό με τοπική ομάδα για να γεμίσει το γήπεδο και να προωθηθούν τα διαρκείας, αλλά και να δουν και αυτοί από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα. 


Επίσης, ζήτησαν από τους ανθρώπους της ΑΕΚ την δημιουργία μιας Ακαδημίας στην περιοχή που θα... περιλαμβάνει όλη την Βόρεια Ελλάδα καθώς είναι πολλοί νέοι παίκτες που θέλουν να παίξουν στον δικέφαλο, αλλά δεν μπορούν να μεταβούν στις Ακαδημίες της ΑΕΚ στην Αθήνα.Δημητρέλος και Κωστής το απόγευμα αναχωρούν για την Αθήνα, ολοκληρώνοντας την περιοδεία τους σε Ορεστιάδα, Κομοτηνή και Αλεξανδρούπολη με στόχο την προώθηση των διαρκείας και της οικονομικής ενίσχυσης στην ΑΕΚ.


Πηγή:  http://www.aek365.com/