Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Ξεκίνημα με πρωτιά για το δίδυμο Παπαδοπούλου- Καραμανλή

Τα κορίτσια της ΑΕ Κομοτηνής κατέκτησαν αήττητες και χωρίς να χάσουν σετ το ανεξάρτητο τουρνουά που διοργανώθηκε στα Ν. Κερδύλλια το σαββατοκύριακο


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ



Ξεκίνησε και φέτος η προσπάθεια του δίδυμου  Παπαδοπούλου-Καραμανλή με στόχο το Πανελλήνιο πρωτάθλημα beachvolley κορασίδων κάτω των 17. To δίδυμο από την Κομοτηνή στοχεύει σε μία πολύ καλή πορεία και σε πολλές διακρίσεις στους αγώνες που θα δώσει κυρίως μέσα στον Ιούλιο.


Έκτος των καθημερινών προπονήσεων που κάνουν στο αθλητικό κέντρο FAIR PLAY, υπάρχουν και κάποια προγραμματισμένα τουρνουά που συμμετέχουν τα κορίτσια για να είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση και να ελέγχουν στην πράξη αυτά που δοκιμάζουν στις προπονήσεις.

Το πρώτο απ' αυτά ήταν το ανεξάρτητο τουρνουά star volley που διοργανώθηκε στο beach bar bratsaki στα Ν. Κερδύλλια το Σαββατοκύριακο 30-1/7.
Τα κορίτσια από την Κομοτηνή, που αγωνίζονται στο βόλει σάλας με την ομάδα κορασίδων της ΑΕ Κομοτηνής,  την πρώτη μέρα στον όμιλο τους έκαναν 2 νίκες με 2-0 σετ και προκρίθηκαν στους ημιτελικούς.Την δεύτερη μέρα στον ημιτελικό κέρδισαν με 2-0 και προκρίθηκαν στο μεγάλο τελικό. Στον μεγάλο τελικό και σε ένα ωραίο παιχνίδι κέρδισαν με 2-0 και βγήκαν πρωταθλήτριες του τουρνουά.

Τα κορίτσια πραγματοποίησαν  μια καλή αρχή εν' όψει του επόμενου βαθμολογημένου τουρνουά open κορασίδων Κ17, που θα γίνει το άλλο Σαββατοκύριακο στην Καρδία Θεσσαλονίκης, με στόχο την συγκομιδή βαθμών για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα.