Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Οσα έγιναν στην πρώτη προπόνηση της Skoda στα Πηγάδια

Την ελληνοποίηση του ρόστερ έθεσε ως στόχο ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ενώ παρουσιάστηκαν τα νέα αποκτήματα της ομάδας


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ





Την πρώτη της προπόνηση ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου πραγματοποίησε στα Πηγάδια, η Skoda Ξάνθη. Οι Ακρίτες ξεκίνησαν την προετοιμασία τους έτσι ώστε να φανούν πανέτοιμοι στο πρωτάθλημα της Super League. Στόχος του Μαρίνου Ουζουνίδη είναι η ελληνοποίηση του ρόστερ, το οποίο θα ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό.

«Συνεχίζουμε να προσθέτουμε νέα παιδιά στην ομάδα μας και στόχος μας είναι να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι συγκριτικά με την περσινή σαιζόν. Το ρόστερ της ομάδας είναι μπορεί να μην είναι 100% έτοιμο ακόμη, όμως αυτό θα ολοκληρωθεί το προσεχές διάστημα. Η «ελληνοποίηση» της Ξάνθης πάντως συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς και φέτος θέλουμε να πραγματοποιήσουμε το θετικό μας περσινό σερί, σε μεγαλύτερη διάρκεια», ήταν τα πρώτα λόγια του Έλληνα τεχνικού. Στο γήπεδο βρέθηκε και ο νέος βοηθός του Ουζουνίδη, ο Νίκος Ουσταμπασίδης ο οποίος αρκέστηκε να πει, «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στην οικογένεια της SKODA ΞΑΝΘΗ κι εγώ από την μεριά μου θα βοηθήσω όσο μπορώ για να πετύχουμε κάτι καλό».

Από τους ποδοσφαιριστές, πρώτος τον λόγο πήρε ο Σπύρος Βάλλας που δήλωσε ό,τι σημαντικότερο όλων να φτιαχτεί μια ομάδα με χαρακτήρα νικητή. «Είμαστε τυχεροί που ανήκουμε στην SKODA ΞΑΝΘΗ, μία ομάδα που σφύζει από υγεία σε έναν χώρο (ποδόσφαιρο) που ελπίζω να βρει την χαμένη του αίγλη», συμπλήρωσε ο αρχηγός της Ξάνθης.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Ξάνθης, Μπέντζαμιν Ονουάτσι υποστήριξε πως θα τα δώσει όλα για να βοηθήσει τη νέα του ομάδα ενώ οι «μικροί» Παναγιώτης Τριάδης και Αντώνης Ράνος είπαν πως θέλουν να δικαιώσουν τους ανθρώπους που τους εμπιστεύτηκαν και βρίσκονται στην πρώτη ομάδα.