Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Άρπαξε το παιδί από την πρώην σύζυγό του στην Ξάνθη και εξαφανίστηκε !


Μετά από ανθρωποκυνηγητό, ο 25χρονος δράστης συνελήφθη από την Αστυνομία κατηγορούμενος για αρπαγή ανηλίκου, απειλή, εξύβριση και διατάραξη οικιακής ειρήνης

   ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ




Ένας 25χρονος μπήκε στο σπίτι της πρώην συζύγου και άρπαξε το 5χρονο παιδί τους, λίγο πριν συλληφθεί από την Αστυνομία κατηγορούμενος για αρπαγή ανηλίκου, απειλή, εξύβριση και διατάραξη οικιακής ειρήνης.


Το περιστατικό σημειώθηκε στο Δροσερό το μεσημέρι της Τρίτης όταν ο 25χρονος, μετέβη στο σπίτι όπου διαμένει η πρώην σύζυγός του, 21 ετών, με την ανήλική κόρη τους και τον 26χρονο νυν σύντροφό της. Εκεί, αφού μπήκε παρά τη θέληση τους στο εσωτερικό του σπιτιού, τους απείλησε και τους εξύβρισε, ενώ στη συνέχεια άρπαξε την ανήλικη και τράπηκε σε φυγή.

Λίγες ώρες αργότερα, καταγγέλθηκε το περιστατικό στο Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης και άμεσα οι αστυνομικοί εξέδωσαν σχετικές αναζητήσεις, με αποτέλεσμα, να εντοπίσουν τον δράστη και να τον συλλάβουν τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης. Μαζί με το δράστη εντοπίσθηκε και η ανήλικη, η οποία είναι καλά στην υγεία της και παραδόθηκε στην μητέρα της.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί ενώπιον της κας. Εισαγγελέως Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης.