Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Φιλική νίκη της Ξάνθης επί των Νέων

Πώς γιόρτασε στο γήπεδο τα γενέθλιά του ο Θοδωρής Βασιλακάκης;


   ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ



«Ποδαρικό» με το… δεξί στα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας για τη SKODA Ξάνθη, η οποία επικράτησε με 2-0 της ομάδας Νέων χάρις σε τέρματα των Μάνταλου και Ονουάτσι, ενώπιον περίπου 300 φιλάθλων της ομάδας.



Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα και μόλις στο 5’ ο Πέτρος Μάνταλος με ωραίο γκολ άνοιξε το τέρμα για την πρώτη ομάδα της Ξάνθης, ενώ λίγα λεπτά αργότερα, ο Μαρσελίνιο έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το… χατίρι και σταμάτησε στο δοκάρι.

Στη συνέχεια, οι «μικροί» του Νίκου Κεχαγιά ανέβασαν… ρυθμούς και προσπάθησαν να… απαντήσουν, ωστόσο, στο 85’ ο Κούτεβ συνδυάστηκε ωραία με τον Ονουάτσι και ο Αφρικανός επιθετικός με πλασέ σημείωσε το 2-0.

Διαιτητής του φιλικού αγώνα ήταν ο Χρήστος Γκράνας, με βοηθούς τους Εμπλιούκ και Καραουλάνη.


SKODA Ξάνθη: Βιβιανί, Μπέρτο, Βάλλα, Μπαξεβανίδη, Φλίσκα, Ντάνι, Γκατσολάρι, Πλατέλλα, Μάνταλο, Τριάδη και Μαρκόφσκι.
Έπαιξαν και οι: Λυμπερόπουλος, Ζαρόπουλος, Ονουάτσι, Μαρσελίνιο, Κούτεβ, Αλτιπαρμακόφσκι, Βασιλακάκης, Τορομανίδης, Κομεσίδης.


SKODA Ξάνθη Νέων: Λοντίγκιν, Λάσπατζης, Πατσατζόγλου, Σταθάκης, Κολλαράς, Καρυπιάδης, Ελληνίδης, Γούλας, Μπαρέττας, Ράνος και Καζάκης. Έπαιξαν και οι: Νάκας, Καθάριος, Δουμάνης, Κούτρας Αλ., Κούτρας Ν., Παπαδημητρίου, Χελιδώνης, Πασχαλάκης, Αποστολάκης, Ορφανίδης Λ., Ορφανίδης Π., Στεπανιάν, Βαλαβανόπουλος, Κριεζής, Παρασκευάς, Τουργαΐδης.

Τέλος, ο Θόδωρος Βασιλακάκης είχε γενέθλια την Παρασκευή (20/7) «κλείνοντας» τα 24 και δέχθηκε τις ευχές των συμπαικτών του και του προπονητικού team.

.